Prima pagină » Economic Local » S-a deschis Weider Gym, cea mai modernă sală de fitness din Iași. O echipă tânără de antrenori de fitness lucrează alături de cei care își doresc un corp de invidiat

S-a deschis Weider Gym, cea mai modernă sală de fitness din Iași. O echipă tânără de antrenori de fitness lucrează alături de cei care își doresc un corp de invidiat

03 mart. 2021, 02:00,
Raluca Costin, în Economic Local

Persoanele care vor să se antreneze în cea mai modernă sală de fitness din Iași o pot face la Weider Gym, situată pe strada Nicolae Costin, nr.26. Cu o capacitate de 600 de persoane, echipamente de ultimă generație, antrenori de fitness calificați, cea mai modernă sală de fitness din Iași își așteaptă clienții.

„Ne aflăm la sala de fitness Weider Gym și vă voi face o scurtă prezentare despre ce servicii oferă acest centru de fitness. Sala este structurată pe 4 nivele, iar pe fiecare nivel avem următoarele săli: la demisol avem sala de cycling, sala de antrenament funcțional, unde se vor face diverse clase de crossfit, full body training, antrenamente în regim de forță-circuit. La parter avem sala de aerobic, unde se vor face clasele de karate, de yoga, pilates, body pump, tabata. La parter este recepția, vestiarele pentru băieți și fete. La etajul unu este sala de forță, cu o gamă foarte mare de aparate, iar la ultimul nivel este sala cu aparatele cardio.

Vom avea instructori specializați pentru fiecare tip de clasă. De exemplu, pentru sala de cycling vom avea un antrenor foarte bun, cu diverse acreditări internaționale. La fel și la celelalte clase. Fiecare clasă va avea un antrenor. Sala de fitness dispune și de 3 antrenori specializați, unde clienții vor putea face și antrenamente personale, unu la unu, cu acei antrenori. Mai mult, clienții beneficiază de locuri de parcare gratuite”, susține Radu Preduchin, administrator Weider Gym.

Familia Preduchin este recunoscută în domeniul culturismului în România.

„Tatăl meu a fost unul dintre pionierii acestui sport din România și, după cum vedeți, cea mai veche diplomă de aici este aceasta, din anul 1967. Tatăl meu a deschis prima sală de fitness din Iași în anul 1977, sală deschisă pentru publicul larg. Din anul 1997 suntem unicii importatori ai acestui brand de suplimente. Drept urmare, am avut permisiunea de la firma-mamă să folosim numele pentru acest centru de fitness. De asemenea, la recepția sălii sunt disponibile suplimentele din gama Weider”, mai spune Radu Preduchin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *