Prima pagină » Magazin » S-a deschis Stay Fit Gym la Iulius Mall Iași. Sala oferă servicii de fitness, strength, cardio, functional training, dar şi de cycling sau clase de grup

S-a deschis Stay Fit Gym la Iulius Mall Iași. Sala oferă servicii de fitness, strength, cardio, functional training, dar şi de cycling sau clase de grup

02 aug. 2024, 15:56,
în Magazin

Un nou profil în Iulius Mall Iaşi: Stay Fit, una dintre cele mai mari reţele de fitness & aerobic din România, a deschis o nouă sală de sport în reţeaua companiei IULIUS. Clienţii vor beneficia aici de facilități de top pentru antrenamente, dar și de traineri specializați.  

O nouă locație Stay Fit Gym s-a alăturat celor deja existente în Iaşi, la Palas Campus și la Family Market Miroslava, transformând 800 mp situați la etajul 1 al Iulius Mall într-un spațiu dedicat activităților sportive de fitness și aerobic.

Stay Fit Gym dispune de o sală de sport modernă, care oferă servicii de fitness, de strength, cardio, functional training, dar şi de cycling şi clase de grup, precum zumba, circuit, pump, step & tone, abs & butt, pilates şi yoga. Sala este dotată cu echipamente de ultimă generație și amenajată în concordanță cu standardele de performanță în domeniu, fiind adaptată tuturor nivelurilor de antrenament și oferind o varietate de facilități moderne.

Vlad Huțu, Shopping Center Manager Iulius Mall Iași: „Situat în inima celui mai mare campus studențesc din oraș, Iulius Mall Iași a fost dintotdeauna destinația preferată a tinerilor. Alături de brandurile apreciate de generațiile Millennials și Z, de serviciile variate, adaptate în permanență publicului său, Iulius Mall aduce, ca răspuns la cererea venită din partea tinerilor, un spațiu de fitness & aerobic la cele mai înalte standarde de calitate. Stay Fit Gym este un concept deschis în premieră în Iulius Iași și ne dorim ca acest nou spațiu să devină, în curând, o destinație dinamică pentru cei pasionați de sport și pentru iubitorii de mișcare.”

Marius Preodişteanu, Fondator şi Head of Expansion Stay Fit Gym: „Odată cu deschiderea locaţiei din Iulius Mall ne consolidăm atât relaţia cu grupul IULIUS, dar şi prezenţa în Iaşi. Centrul deschis astăzi reprezintă al treilea din oraş şi locaţia cu numărul 41 a reţelei. Continuăm expansiunea accelerată, încercând să oferim condiţii foarte bune de antrenament, locaţii moderne, echipamente de ultimă generaţie, toate acestea la tarife competitive. Până în 2026, reţeaua Stay Fit va număra 70-80 de locaţii, dintre care câteva şi în alte centre ale  grupului IULIUS”.

Stay Fit Gym este un brand 100% românesc şi una dintre cele mai mari reţele de fitness & aerobic din România, numărând 41 de locații şi peste 40.000 de membri activi.

Despre IULIUS

Iulius Mall Iași, destinaţia de shopping care a dat startul unui nou stil de viaţă, include peste 150 magazine ale unor renumite branduri internaţionale, cinematograf multiplex cu 5 săli, o zonă de food court, supermarket, restaurante și cafenele, club de bowling şi biliard, precum şi o zonă dedicată activităților creative și educative pentru tineri. Portofoliul companiei IULIUS include peste 310.000 mp de retail, în două proiecte mixte (Palas Iași și Iulius Town Timișoara), rețeaua națională de shopping mall-uri regionale Iulius Mall (Iași, Cluj-Napoca și Suceava), precum și două proiecte de retail de proximitate Family Market.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *