Prima pagină » Local » S-a deschis Auchan Miroslava! Ia-ți cardul de fidelitate MyCLUB Auchan și ai oferte speciale în week-end și șansa de câștiga 1000 euro pentru cumpărături

S-a deschis Auchan Miroslava! Ia-ți cardul de fidelitate MyCLUB Auchan și ai oferte speciale în week-end și șansa de câștiga 1000 euro pentru cumpărături

14 iul. 2022, 19:03, 12 ,
BZI.ro, în Local

A avut loc marea deschidere a noului supermarket Auchan din Iași! Situat în incinta proiectului de retail de proximitate Family Market Miroslava, magazinul dispune de o suprafață generoasă, de peste 2000 mp, și îți pune la dispoziție peste 11.000 de produse: de la articole esențiale și alimente de bază, la mii de produse nealimentare, pentru nevoile tale de uz cotidian, precum articole pentru menaj, bricolaj, grădină și multe altele, toate la prețuri mici zi de zi.

25% bonus pe card la toată gama de bere și 25% reducere la carnea proaspătă de porc până pe 17 iulie

Supermarketul Auchan Miroslava te așteaptă cu prețuri mici zi de zi, iar clienții fideli se pot bucura de o serie de beneficii și avantaje în plus. Astfel, membrii programului de fidelitate MyCLUB Auchan au parte de oferte speciale în acest week-end, respectiv 25% bonus pe card la toată gama de bere și 25% reducere la carnea proaspătă de porc.

Mai mult, până pe 31 iulie, folosește cardul MyCLUB la cumpărături în Auchan Miroslava și intri automat în marea tombolă care îți poate aduce unul dintre cele 5 premii în valoare de 1000 euro, sub formă de bonus pe cardul de fidelitate.

Nu ai încă un card de fidelitate MyCLUB Auchan? Nimic mai simplu:

Descarcă și instalează gratuit aplicația Auchan sau intră pe auchan.ro;
Creează rapid un cont (dacă nu ai deja unul);
Generează un card digital sau înscrie cardul fizic primit în magazin, în secțiunea „MyCLUB Auchan” din contul tău.

Tot ce ai nevoie pentru masă și casă – de la carmangerie, piață, brutărie, până la articole de menaj și bricolaj

La Auchan Miroslava te așteaptă Carmangeria Mea, cu o gamă variată și bogată de produse din carne, inclusiv din producție proprie românească, zona de Legume & Fructe, cu articole atent alese de la producători și furnizori locali, inclusiv din Iași, Brutăria Mea, unde vei găsi rețete originale, calitate, prospețime și specialități apreciate, zona Alimentație Sănătoasă, cu sute de produse BIO sau pentru diete speciale, dar și Pescăria Mea, care te va încânta cu o selecție de pește proaspăt și fructe de mare. Ți-e poftă de preparate delicioase? Tot aici găsești și zona La Masă, cu mâncare proaspăt gătită, precum și un Coffee Corner.

Și pentru că Auchan este locul în care găsești tot ceea ce ai nevoie, supermarketul dispune și de Pet Zone, cu o gamă variată de hrană, accesorii și jucării pentru animalele de companie. Mai mult, membrii MyCLUB Auchan pot închiria gratuit unelte și echipamente pentru casă și grădină, ca de la un vecin de încredere, prin Serviciul Gratuit de Închiriere Unelte.
Te așteptăm la Auchan Miroslava!

Comentarii
  • Mi se pare aiurea sa deschizi un hypermarket asa mare la tzara, probabil vor avea doar cativa clienti care vin de curiozitate

  • Ce rabla de parapanta esti.Mirosilaba e la tzara?Da-te spre pwla de trotineta ce esti…

  • la cultura ta de taranca analfabeta e corect sa ti se para asa.Adica au investit aia cu studii facute atati a bani…si apari tu din rahat sa iti dai cu parerea…Mai si scrii asta..Ptiu da proasta mai esti…Taci din gura macar..

  • Stie cineva din cei care au fost, au ceva promotii la tigai sau orice altcvea mai ieftin? Stiu ca la deschideri de astea se mai da una alta la pret bun.

  • Cine a proiectat parcarea aia a facut studiile la ff? Si copilul de 7 ani si-a dat seama ca locurile trasate sunt prea mici pentru masini. Sau asa a fost ordinul ca na, sa fie la numar.

  • Stefanukaa daca Miroslava e la tara (si invata sa scrii corect), atunci esti o mare proasta …

  • Unde sunt cele 130 de locuri de parcare? Un complex prea mare pt câte locuri de parcare oferă. E un mare minus…

  • Da unde e Miroslava, mai carcaleti? V-ati mutat la marlea si acu’ o ardeti ca sunteti oraseni. Mai aveti un pic si spuneti ca stati in buricul Iasiului. Auzi la ei … Miroslava e la tara??? Urmeaza si aia din Barnova sa spuna … Da` ceeee, Barnova e la tara?????

  • Miroslava este un sat, de lux, dar sat.

    Ciobanii care au venit sa locuiasca pe langa Iasi, la sat, la tara, care nu cunosc o iota despre Iasi si satele invecinate, li se pare ca satul Miroslava este oras. Ce ciobani. Pai bai fratilor, nu vreti sa ne spuneti ce scrie la voi pe cartea de identitate (buletin pentru unii ciobani) ?? Asta ca sa lamurim dilema. Asa ca nu va mai plangeti ca niste trompete.

  • Irinel Toma.

    S-au trezit sa vorbeasca frustratii care locuiesc la bloc in 20 mp si nu sunt capabili sa-si depaseasca conditia sociala. Da mai saracilor si miroslava si barnova sunt incluse in zona metropolitana. Doar nu era sa-mi ridic vila intre cambuzele voastre de blocuri.

  • Fierarul din Cozmesti

    Stefanuka , mare prostovana esti . „La tara „ e de fapt mediul rural la oras mediul urban . Si oricum tu nu ai ce cauta la mall ca nu te primeste paznicul ca ai tarna la degetele de la picioare !

  • @Stefanukaa spune drept. Vorbesti din balconul blocului stand cu fundul pe butoiul de muraturi si prosopul in jurul gatului din cauza caldurii din cotineata ta de apartament? Stai cuminte saracie..la Miroslava este plin de vile, deci lume cu lovele si nu rupti de garsoniera ca tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *