Prima pagină » Local » S-a dat alarma la Iași! Un copil infectat cu Covid-19 a fost dat dispărut! Polițiștii au împânzit Iașul! Minorul a fost găsit – Exclusiv, Galerie Foto, Update

S-a dat alarma la Iași! Un copil infectat cu Covid-19 a fost dat dispărut! Polițiștii au împânzit Iașul! Minorul a fost găsit – Exclusiv, Galerie Foto, Update

27 aug. 2020, 20:35,
Antonia Ceausu în Local

S-a dat alarma la Iași! Un copil infectat cu Covid-19 a fost dat disparut! Polițiștii au împânzit Iașul pentru a-l găsi. Potrivit informațiilor obținute de reporterii Cotidianului BZI se pare că băiatul este unul dintre cei 42 de copii depistați pozitiv cu noul coronavirus din Centrul de Servicii Sociale „C.A.Rosetti” Iași. Aceștia au fost repartizați în două locații până în momentul în care se vindecă.

Patru dintre băieți, în timp ce se aflau în curtea uneia dintre locuințe, au sărit gardul și au fugit. Trei dintre aceștia au fost găsiți la scurt timp. Din păcate, Ștefan este de negăsit. Oricine poate oferi informații care să îi ajute pe oamenii legii să îl găsească pe băiețel, sunt rugați să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

„Minorul este unul dintre copii care se află în grija Centrului de Servicii Sociale „C.A.Rosetti” Iași. Acesta a plecat de la locația unde se afla în izolare alături de alți trei băieți. Ceilalți au fost găsiți în timp util. În aceste momente autoritățile fac demersurile necesare pentru a-l găsi pe băiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC, Tiberiu Bantaș.

UPDATE 28 august 2020: In cursul acestei dimineți, minorul a revenit in centru. Nu se cunoaște cu exactitate pe unde a umblat minorul. Din aceste considerente s-a pornit o anchetă pentru a stabili ce a facut în perioada în care a dispărut.

Update: Zeci de polițiști îl caută pe copilul dipărut în municipiul Iași. Echipați în uniforme, dar și ca civili, aceștia fac tot ce se poate pentru a afla unde este băiatul. Autoritățile sunt îngrijorate atât pentru siguranța minorului, cât și pentru riscul epidemiologic ridicat pe care acesta îl reprezintă pentru ceilalți cetățeni.

Polițiștii ieșeni au lansat un apel către cetățeni

„L-AŢI VĂZUT?

Poliţiştii ieşeni caută un minor care a plecat dintr-un centru multifuncţional al D.G.A.S.P.C. Iaşi şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea băiatului sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 26 august a.c., poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, Vizitiu Ştefan Emanuel, de 12 ani, a plecat dintr-un centru multifuncţional al D.G.A.S.P.C. Iaşi. Semnalmentele băiatului: înălţime 1,65 m, greutate 55 de kilograme, constituţie atletică, păr blond, ochi verzi, faţa ovală, ten deschis.

La data plecării acesta era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare albastră şi un tricou de culaore albă. Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, se arată în apelul lansat de polițiștii ieșeni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *