Prima pagină » Local » S-a dat alarma la Iași! Un bărbat și-a bătut joc de medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase, spunând că l-a mușcat Ursul. Cine era, de fapt, Ursul? – FOTO, UPDATE
S-a dat alarma la Iași! Un bărbat și-a bătut joc de medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase, spunând că l-a mușcat Ursul. Cine era, de fapt, Ursul? - FOTO, UPDATE

S-a dat alarma la Iași! Un bărbat și-a bătut joc de medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase, spunând că l-a mușcat Ursul. Cine era, de fapt, Ursul? – FOTO, UPDATE

15 iun. 2023, 02:00, 2 ,
Cosmina PUIU/ Lucian SAVA în Local

S-a dat alarma la Iași, după ce un bărbat și-a bătut joc de medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase, spunând că l-a mușcat Ursul. Nimeni nu a intrat în detalii pentru a afla povestea. Reporterii BZI au discutat cu primarul comunei Dagâța, care a făcut niște mărturii surprinzătoare

Cascadorii râsului, la Iași. Un bărbat și-a bătut joc de medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase, spunându-le că l-a mușcat Ursul. După ce a primit câteva îngrijiri medicale a fost lăsat să plece acasă, dar povestea nu s-a terminat acolo.

UPDATE: Medicii contrazic declarațiile oferite de primarul comunei, susținând că este vorba despre o mușcătură de urs.

Un bărbat și-a bătut joc de medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase, spunând că l-a mușcat Ursul

Viața bate filmul. Zilele trecute, Constantin Aanei a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul de Boli Infecțioase, păcălindu-i că a fost mușcat de un urs în curte. Povestea a degenerat.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 ani din localitatea Dagâța, care a declarat că a fost mușcat de urs în noaptea de 1/2 iunie 2023, în timp ce se afla în gospodăria proprie. Pacientul prezenta plagă la nivelul mâinii drepte și antebrațului. În data de 2 iunie a.c., în cadrul Clinicii de Chirurgie Plastică s-a efectuat toaletă chirurgicală a plăgii mușcate și s-a pus atelă gipsată.

Pacientul a ajuns prin mijloace proprii la clinica noastră, unde i-au fost administrate ser, vaccin și tratament intravenos cu antibiotic, cu recomandarea de a urma schema de vaccinare completă, formată din 5 doze de Verorab”, a declarat managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Florin Roșu, fiind alarmat de situație.

Primarul comunei Dagâța: „Nu este niciun urs”

La scurt timp, pacientul a fost lăsat să plece acasă. În sat, oamenii au început să întrebe și să afle ce urs a văzut Constantin, prezentându-se la ușa bărbatului.

„Nu a fost niciun urs. Domnul care a ajuns la spital este mai glumeț. Le-a spus medicilor că l-a mușcat Ursul. Ursul îl cheamă pe câinele lui. Am înțeles că a fost întrebat la spital cine l-a mușcat. Nu este niciun urs. A fost o glumă”, a precizat Mirel Damaschin, primarul comunei Dagâța.

Astfel, bărbatul care și-a bătut joc de medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași a mărturisit că el nu a avut intenția de a „păcăli”, însă, dacă nu i s-au cerut mai multe detalii despre acest urs, nu a considerat că trebuie să le ofere.

Comentarii
  • O fi fost o Vulpita……….

  • Hm..Daca ma musca Klaus sigur ma trezesc cu pulitia si servicile in poarta.Care Klaus tarane ? Presedintele ? Pana se lamuresc ca pe caine il cheama Klaus imi dau astia amenda si niste bastoane pe schinare.Inainte am avut unul Norocel pana cand unul cu numere de MM mi l-a facut afis pe asfalt. .Nu i a purtat noroc numele.Adica cainelui ,ca pe gusterul unguresc nu l-am mai ajuns din urma sa l strang olecuta de gat.Cred ca pana la urma imi trag alt caine si ai pun numele de Marcel.Nu cred ca sunt asa ghinionist ca barbosul ala de la psd sa ajunga presedinte de tara.Trebuie sa rasara soarele odata si odata si pe ulita mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *