Prima pagină » Cancan ultimă oră »  S-a căsătorit sau nu Andreea Bălan cu Victor Cornea?! Artistă a deslușit misterul, după ce i-a pus pe jar pe fani cu ecusonul unde apare scris și numele de familie al iubitului ei

 S-a căsătorit sau nu Andreea Bălan cu Victor Cornea?! Artistă a deslușit misterul, după ce i-a pus pe jar pe fani cu ecusonul unde apare scris și numele de familie al iubitului ei

03 feb. 2024, 08:20,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bălan a rupt tăcerea despre presupusa căsătorie cu Victor Cornea.

Andreea Bălan se numără printre cele mai iubite și îndrăgite artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedetă a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

De asemenea, cântăreața este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu cei ce o apreciază aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute, așa cum a făcut-o și recent, atunci când a reușit să-i pună pe jar pe fanii ei.

Mai precis, Andreea Bălan a postat o fotografie cu ecusonul de acces pe care îl va purta la meciul lui Victor Cornea, acolo unde, însă, lângă numele ei apare și numele de familie al partenerului de viață, mulți crezând că cei doi deja au făcut pasul cel mare. Ei bine, cu toate acestea, se pare că artista și sportivul nu s-au căsătorit, lucru explicat de blondină în urmă cu ceva vreme.

Concret, acesta primește câte un ecuson de fiecare dată când este prezentă la meciurile iubitului ei, având diferite titulaturi pentru a i se permite accesul.

„Ăsta este badge-ul meu. La fiecare turneu am așa, ca să pot să intru. Eu sunt coach (n. r antrenor), de data asta, în Adelaide. Altădată sunt wife (n. r soție), altădată sunt fizio. De fiecare dată sunt trecută altfel aici și mă amuz, pentru că fac colecție de aceste badge-uri.

Le păstrez pe toate.”, spunea Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp.

Andreea Bălan a vorbit despre fiul lui Victor Cornea

La scurt timp după ce Andreea Bălan și Victor Cornea și-au oficializat relația s-a aflat că tenismenul are și un fiu, dintr-o relație anterioară.

Deoarece acest lucru nu se știa despre sportiv, Andreea Bălan chiar a făcut o serie de declarații pe baza acestui subiect, mărturisind că faptul că este extrem de bucuroasă pentru că iubitul ei este tată, fiind unul dintre punctele decisive pentru a avea o relație cu acesta.

„Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație. Pentru că era important, era un factor important ca bărbatul cu care urmă să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil. Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel și a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”,

A declarat Andreea Bălan, pentru un post TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`