Prima pagină » Cancan ultimă oră » S-a căsătorit Alexandru Bădițoaia! Cum arată mireasa celui care a câștigat cuțitul de aur

S-a căsătorit Alexandru Bădițoaia! Cum arată mireasa celui care a câștigat cuțitul de aur

10 oct. 2021, 12:20,
în Cancan ultimă oră

Alexandru Bădițoaia a spus Da în fața ofițerului de Stare Civilă. Tânărul care l-a impresionat pe chef Cătălin Scărlătescu și l-a făcut să-i ofere cuțitul de aur, și-a pus pirostriile. Alexandru și logodnica lui au anunțat evenimentul printr-o serie de fotografii postate pe contul de socializare al bucătarului.

Alexandru Bădițoaia și iubita lui au spus DA

Discret până în ultimul moment, Alexandru Bădițoaia a surprins pe toată lumea când a postat poze din ziua cununiei civile. Tânărul și iubita lui au decis să-și oficializeze relația și s-au căsătorit. Deocamdată a avut loc doar cununia civilă, și o sesiune foto după, la care se pare că mirii s-au distrat pe cinste.

Fanii l-au felicitat și i-au urat Casa de piatră, iubire, înțelegere, respect și copii sănătoși.

În urmă cu câteva luni, într-o sesiune de întrebări de la fani, Alexandru a fost chestionat și despre căsătorie și atunci a anunțat că se va întâmpla vara aceasta. Tânărul este foarte încântat de relația cu frumoasa sa iubită, acum soție, Lusiana Ana Maria Stancu.

Alexandru Bădițoaia a primit cuțitul de aur de la chef Chef Cătălin Scărlătescu

Alexandru Bădițoaia este concurentul de la Chefi la cuțite care a primit cuțitul de aur din partea lui Cătălin Scărlătescu. El este bucătar și lucrează în restaurantul lui chef Cătălin Petrescu, un cunoscut de-al celor trei chefi de la Antena 1.

Modest, dar extrem de talentat, Alexandru a demonstrat că merită să meargă mai departe în concurs și a ajuns chiar în semifinala Chefi la cuțite.

În audițiile Chefi la cuțite, Alexandru a vrut să impresioneze și a reușit asta. Tânărul bucătar a gătit un preparat din carne de vită, o carne ce valorează nici mai mult, nici mai puțin de 800 de euro.

A ajuns până în semifinala show-ului culinar, și chiar dacă nu a fost el marele câștigător al sezonului, odată cu participarea la această emisiune i s-au deschis multe uși în carieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *