Prima pagină » Razboi în Ucraina » S-a aflat unde și-a ascuns Vladimir Putin partenera de viață și cei patru copii ai lor

S-a aflat unde și-a ascuns Vladimir Putin partenera de viață și cei patru copii ai lor

09 mart. 2022, 23:30,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

S-a scris că Vladimir Putin și-a ascuns întreaga familie într-un oraș subteran din Siberia, echipat cu cele mai performante dispozitive. Se pare totuși, că adevărul nu este acesta, cel puțin așa spun sursele publicației Page Six.

Vladimir Putin și-ar fi ascuns foarte bine familia după ce trupele sale au invadat Ucraina. De teama rivalilor și chiar a poporului rus, care protestează încă de la declanșarea războiului, Alina Kabaeva și copiii săi ar fi fost scoși din Rusia.

Unde și-a ascuns Vladimir Putin familia

Președintele rus Vladimir Putin și-ar fi ascuns partenera de viață și cei patru copii ai lor în Elveția, potrivit unor informații obținute de Page Six.

Alina Kabaeva, una dintre cele mai apreciate gimnaste din istorie, s-ar afla departe de Rusia, într-o cabană privată „undeva” în Elveția, țară renumită pentru neutralitatea sa.
Se crede că Kabaeva are patru copii cu președintele rus, deși nu a confirmat niciodată informațiile.

„În timp ce Putin își asumă atacul asupra Ucrainei, atacând cetățeni nevinovați și provocând o criză a refugiaților, familia sa este ascunsă într-o cabană foarte privată și foarte sigură undeva în Elveția – cel puțin pentru moment. Alina are doi băieți și gemene cu Putin, care s-au născut în Elveția. Toți copiii au pașapoarte elvețiene și îmi imaginez că are și ea”, a declarat o sursă pentru publicația citată.

Sursele citate mai spun că Vladimir Putin și Alina Kabaeva au două fete gemene, în vârstă de 7 ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveția, în februarie 2015.

Putin, care mai are alte două fiice adulte, Maria, 36 de ani, și Katerina, 35 de ani, din căsătoria cu Lyudmila Shkrebneva, s-a luptat din greu pentru a-și proteja copiii de mass-media.

Unde se spunea că se află familia lui Vladimir Putin

În urmă cu câteva zile, au apărut zvonuri conform cărora Vladimir Putin și-ar fi ascuns prima soție și fiicele într-un „oraș subteran” din Siberia.

Buncărul de lux high-tech este situat în Munții Altai și a fost proiectat special pentru protecție în cazul unui război nuclear, a declarat politologul Valery Solovey.Se pare că în zonă au fost observate mai multe puncte de ventilație în jurul ascunzătoarei și o linie de înaltă tensiune conectată la o substație ultramodernă de 110 kilovolti, suficientă pentru a alimenta un oraș mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *