Prima pagină » Cancan » S-a aflat motivul pentru care Gina Pistol s-a retras din televiziune. Producătoarea Mona Segall a spus totul

S-a aflat motivul pentru care Gina Pistol s-a retras din televiziune. Producătoarea Mona Segall a spus totul

30 nov. 2023, 12:25,
în Cancan

Producătoarea Mona Segall a dezvăluit motivul pentru care Gina Pistol s-a retras din televiziune, renunțând la emisiunile pe care le prezenta. În primăvară, soția lui Smiley a decis să ia o pauză pe termen nedeterminat și să se dedice familiei. Astfel, Gina Pistol a pus punct unei colabărări de 7 ani cu Antena 1.

Gina Pistol a decis să renunțe la cariera în televiziune, după 7 ani de colaborare cu Antena 1. Mona Segall, producătoarea emisiunilor de la Antena, a oferit detalii despre decizia prezentatoarei TV de a părăsi proiectele Chefi la cuțite și America Express. Aceasta a susținut că a încercat să o facă pe soția lui Smiley să se răzgândească.

Motivul pentru care Gina Pistol s-a retras din televiziune

În urmă cu ceva timp, Mona Segall a fost invitată la podcastul Fain & Simplu moderat de Mihai Morar. Aici, ea a vorbit și despre motivul pentru care Gina Pistol a ales să plece de la Antena 1. Conform spuselor Monei Segall, partenera lui Smiley a decis să renunțe la emisiunea Chefi la cuțite pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa, Josephine. Astfel, producătoarea a încercat să o convingă să rămână, însă, în cele din urmă a înțeles că familia este mai importantă pentru Gina.

„Chefi la cuțite nu este ușor de făcut. Pentru noi, că suntem la sezonul 12, sigur că pare mai ușor. Dar munca Ginei, mai ales în perioada de audiții înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8, și uneori stătea până la 2 noaptea. Ea e obișnuită să stea cu cea mică, iar cea mică e obișnuită cu ea. Ea asta a ales. Nu mi-a fost ușor. Am încercat să o facă să se răzgândească, dar nu prea încerc să fac oamenii să se răzgândească atunci când e vorba despre o asemenea hotărâre de care depinde viața, familia.

Am făcut și eu greșelile mele. Eu n-am ales niciodată familia și îmi pare rău în anumite momente. Îmi pare rău doar pentru fiul meu, dar nu puteam să o fac altfel. Sentimentul de vinovăție există. Nu încerc să conving pe nimeni, pentru că sunt decizii de viață și nu fac decât să mă supun eu unei mare presiuni și responsabilități”, a declarat Mona Segall.

Și cei trei chefi au renunțat la proiect

La jumătate de an distanță de decizia Ginei Pistol, Antena 1 a primit încă o lovitură în ceea ce privește show-ul Chefi la cuțite. Astfel, cei trei celebri chefi au decis să renunțe și ei la colaborarea cu televiziunea, proiectul rămânând în aer.

Cei trei jurați ai popularei emisiuni de televiziune, Florin Dumitrescu, Catalin Scărlatescu și Sorin Bontea, nu vor mai face parte din juriului show-ului culinar. Potrivit comunicatului remis de Antena 1, motivul l-ar constitui „refuzul acestora de a participa la filmările pentru filmările sezonului 13”.

Cei trei chefi au anunţat, „cu mai puţin de 30 de zile înainte de startul filmărilor, că nu mai pot participa la filmări invocând starea de oboseala” cu toate că între filmări pauza a fost de şase luni (aprilie-octombrie 2023).

„Am aflat că ei sunt prea obosiţi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată”, a transmis şi Mona Segall, producătoarea emisiunii Chefi la cuţite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *