Prima pagină » Actualitate » S-a aflat diagnosticul pe care îl avea mama din Timişoara care s-a aruncat de pe blocul cu 10 etaje împreună cu cei doi copii

S-a aflat diagnosticul pe care îl avea mama din Timişoara care s-a aruncat de pe blocul cu 10 etaje împreună cu cei doi copii

13 mai 2022, 17:15,
în Actualitate

S-a aflat diagnosticul pe care îl avea mama din Timişoara, cea care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii ai săi. Femeia a fost internată într-o clinică de psihiatrie din Timişoara. Iuliana a mers la Clinica de Psihiatrie în data de 26 aprilie, unde a stat internată pentru două zile.

Iuliana s-a externat de acolo chiar în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soţ, 28 aprilie.

diagnostic mama din Timișoara

Potrivit declaraţiei medicilor, Iuliana s-a prezentat în acea clinică pentru prima dată la internare

S-a aflat diagnosticul pe care îl avea mama din Timişoara

Diagnosticul stabilit de medici pentru mama din Timişoara ce s-a aruncat de pe blocul cu 10 etaje împreună cu cei doi copii, a fost de uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante. Acest diagnostic a fost dat cu doar 10 zile înainte de ziua fatifică, atunci când femeia de 33 de ani a fost internată la clinica de Psihiatrie, unde a stat două zile. Iulia a fost externată în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu fostul soţ.

Potrivit declaraţiei medicilor, Iuliana s-a prezentat în acea clinică pentru prima dată la internare .

În prezent, însă, ancheta pare să nu mai înainteze, pentru că anchetatorii nu au reuşit să deschidă telefonul pe care Iuliana l-a închis înainte de a recurge la gestul fatidic.

După ce a parcat în faţa blocului de pe care a sărit, mama din Timişoara a vorbit la telefon, după cum se vede şi în imaginile din ultima filmare în care apare femeia. Amintim că în ziua fatidică, Iuliana a coborât din maşină la ora 09:13, iar la ora 09:46 a fost anunţat la Ambulanţă faptul că femeia cu cei doi copii s-a aruncat în gol.

Acum anchetatorilor le rămâne să descopere cu cine a vorbit femeia şi dacă acel apel a fost momentul care a declanşat gestul terifiant al femeii.

diagnostic mama din Timișoara, cei trei care au sarit de pe un bloc de 10 etaje din Timisoara

Diagnosticul stabilit de medici pentru mama din Timişoara ce s-a aruncat de pe blocul cu 10 etaje împreună cu cei doi copii, a fost de uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante

Ultimele momente ale mamei din Timişoara surprinse pe camerele de supraveghere

În spaţiul media circula deja imagini cu femeia din Timişoara care s-a sinucis împreună cu fetiţa şi băiatul său. Sunt imagini video surprinse de camerele de supraveghere în momentele premergătoare gestului necugetat care a dus la pierderea vieţii ei şi a celor doi copii ai săi.

Avertizam că urmează imagini cu puternic impact emoţional!

Fostul soţ al Iulianei susţine că femeia avea un iubit care o teroriza. Din declaraţia acestuia, ar fi vorba despre un bărbat influent din oraş. Este speculat faptul că în urmă cu câteva zile înainte de sinucidere, femeia ar fi inspectat blocul de 10 etaje, iar înainte de sinucidere, şi-a închis telefonul.

Astăzi însă, trupurile neînsuflețite ale celor trei vor fi ridicate de la IML pentru înmormântare. Noile date apărute în anchetă arată că Iuliana şi-ar fi premeditat gestul.

Pentru anchetatori, se conturează acum şi ipoteza că Iulia să fi fost ameninţată de fostul iubit, un bărbat influent din Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *