Prima pagină » Cancan ultimă oră » S-a aflat cine sunt noii concurenți de la Survivor România 2021

S-a aflat cine sunt noii concurenți de la Survivor România 2021

07 apr. 2021, 23:58,
în Cancan ultimă oră

Noi concurente pășesc în competiția fenomen Survivor România 2021, sezonul 2.

Raluca Dumitru și Irina Ceban au acceptat provocarea vieții lor și sunt pregătite să înfrunte cele mai dificile trasee și condiții din Dominicană.

Cine e Irina Ceban (Irisha) de la Survivor România 2021

În vârstă de 32 de ani, Irina Ceban din Republica Moldova a devenit cunoscută în România după participarea în emisiunea Bravo, ai stil!, unde a reușit să ajungă în Marea Finală. Moldoveanca este cântăreață și stilist, fiind îndrăgostită de artă.

La vârsta de 26 de ani, vedeta a luat decizia de a se muta din Chișinău în România, pentru a-și lansa cariera muzicală. Pasionată de modă, Irina Ceban a studiat Academia de muzică teatru și arte plastice și a urmat o școală de stiliști în România și apoi una în America.

Irina Ceban se consideră perfecționistă și a acceptat provocarea Survivor România pentru că îi place sportul și să trăiască experiențe noi.

Dacă ar fi să câștige Marele Premiu, vedeta ar investi în visurile ei așa cum a făcut și până acum.

Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România
Raluca Dumitru în vârstă de 34 de ani a acceptat să intre în competiția Survivor România, sezonul 2.

Vedeta de televiziune se consideră o persoană ambițioasă și susține că mereu a reușit ce și-a propus în viață.

În prezent, Raluca Dumitru este antreprenor și vlogger. Încă din adolescență, concurenta a cochetat cu modellingul și a ajuns în televiziune.

De asemenea, vedeta a colaborat cu mai multe emisiuni din diferite trusturi, a făcut reclame, ședințe foto și a avut mai multe apariții în videoclipuri.

Deși nu a făcut niciodată sport de performanță, fosta prezentatoare de televiziune a practicat, pentru a se menține în formă, pilates și aerobic. Ea spune că doar emoțiile de la începutul competiției i-ar putea pune mici probleme, însă după perioada de acomodare va arăta cu adevărat ce poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024