Prima pagină » Cancan ultimă oră » S-a aflat! Cine l-a cucerit pe Andi Constantin și a câștigat show-ul Burlacul 2021

S-a aflat! Cine l-a cucerit pe Andi Constantin și a câștigat show-ul Burlacul 2021

23 apr. 2021, 00:04,
în Cancan ultimă oră

Fanii emisiunii Burlacul 2021 sunt nerăbdători să afle cine l-a cucerit iremediabil pe Andi Constantin. Protagonistul show-ului de la Antena 1 este în căutarea unei iubite, iar telespectatorii au ajuns la concluzia că una dintre concurente a reușit să-i fure inima.

Cine este câștigătoarea de la Burlacul 2021

Deși emisiunea este în desfășurare, mai multe voci susțin că știu cine este câștigătoarea de la Burlacul 2021. Un gest făcut de una dintre concurente pe rețelele sociale i-a făcut pe internauți să se arunce în speculații.

Cel mai nou sezon din Burlacul a debutat după o pauză de cinci ani. Andi Constantin, fostul concurent de la Survivor România, emisiune difuzată pe Kanal D, este Burlacul 2021. În acest sezon al emisiunii, 15 fete au luptat pentru inima lui Andi Constantin, însă, se pare că doar una dintre ele a găsit calea spre inima Burlacului.

Malinka Zina, Vanessa Ţone, Alexandra Mucea, Dominique Nuţă, Cristina Jascu, Ana Bene, Simona Bălăceanu, Roxana Răpăilă, Oana Barbu, Mădălina Alexe, Georgeta Catrina, Andreea Stoica, Angela Antocel, Iulia Cazacu şi Bianca Bonef au primit trandafirul în prima ediţie a emisiunii şi au plecat în Turcia alături de Andi Constantin.

Una dintre concurente, Simona Bălăceanu, a reuşit să-i atragă atenția burlacului de la începutul show-ului. Andi Constantin a declarat în nenumărate rânduri că bruneta este una dintre preferatele sale. De altfel, întâlnirile acestora au fost mereu pline de farmec, iar atracția dintre ei doi se poate observa cu ochiul liber.

În urmă cu puțin timp, Simona Bălăceanu a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale care i-au contrariat pe fanii emisiunii. Concurenta le-a arătat tuturor un tatuaj pe care și l-a făcut recent, dar care ridică multe semne de întrebare.

Bruneta are un tatuaj în formă de trandafir pe antebrațul drept pe care nu l-a avut în perioada filmărilor, dar pe care a avut grijă să-l surprindă acum în toată splendoarea în poze.

Internauții știu că trandafirul este simbolul emisiunii, pentru că fiecare concurentă merge mai departe doar dacă primește floarea de la burlac, și s-au gândit că în realitate ea este aleasa lui Andi Constantin.

Fanii show-ului de la Antena 1 au complimentat-o pe Simona Bălăceanu și i-au lăsat multe comentarii de apreciere în dreptul fotografiilor. Rămâne însă de văzut dacă concurenta și-a tatuat trandafirul ca amintire pentru participarea în emisiunea Burlacul sau și-a dorit să aibă un simbol care să-i amintească pe vecie cum a început relația sa cu Andi Constantin .

Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021

Simona Bălăceanu are 25 de ani, este născută pe 23 martie şi este zodia Berbec. Concurenta de la Burlacul lucrează ca kinetoterapeut, dar este pasionată de pictură, tablourile ei fiind adevărate opere de artă. Bruneta a avut norocul de a fi prima femeie care s-a prezentat în faţa lui Andi Constantin în prima ediţie a emisiunii.

Simona Bălăceanu i-a oferit lui Andi Constantin la prima întâlnire, un tablou, ​în care apar amândoi, sub cerul înstelat, sub clar de lună. De menţionat că bruneta a fost prima concurentă pe care Burlacul a simţit să o sărute.

„Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este „culoarea” mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat. Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum.

Oamenii care-mi sunt apropiați au câte o „trăire” de a mea pe pânză, în casele lor și asta mă face să zâmbesc și să nu renunț(creez cel mai bine, atunci când sunt obosită, noaptea. Mulțumesc celor care mă susțin și apreciază ceea ce fac. Am auzit că pictura este o poezie tăcută”, a scris Simona pe reţelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *