Prima pagină » Cancan ultimă oră » S-a aflat! Cine este complicea atacatoarei Mirelei Vaida?

S-a aflat! Cine este complicea atacatoarei Mirelei Vaida?

24 mart. 2021, 23:35,
în Cancan ultimă oră

În urma filmărilor de pe camerele de supraveghere s-a observat că atacatoarea Mirelei Vaida a venit însoțită spre platoul emisiunii.
Ea este cea care a coordonat-o pe femeie în acțiunea sa. Atacatoarea Mirelei Vaida nu a acționat de una singură în fapta pe care a făcut-o vineri în platoul Acces Direct.

Camerele de supraveghere amplasate în apropierea studioului de filmare au surprins momentul în care femeia care a pătruns în platoul Acces Direct cu o piată de 4 kilograme spre Mirela Vaida nu a venit singură. Ea a fost însoțită de o altă femeie, iar în ediția de astăzi de la Acces Direct a fost prezentată identiatea acesteia. Ea are cont pe mai multe rețele de socializare, iar multe dintre videoclipurile sale de pe Tik Tok au un număr mare de vizualizări.

Femeia e de negăsit

Lămâia Stânescu are 28 de ani și e din județul Iași, însă femeia e de năgăsit. În urmă cu mai mulți ani ea a apărut într-un clip video în care cerea ajutorul pentru a-și putea găsi părinții.

Prin legătură directă a intrat un telespectator al emisiunii care a mărturisit că a văzut-o pe aceasta chiar astăzi într-un restaurant din Iași, acolo unde a venit să mănânce. Mai mult de atât, a spus că săptămâna trecută a fost însoțită chiar de către atacatoare în localul unde lucrează.

Anchetă internă după incidentul cu Mirela Vaida. Agenții de pază erau în pauză

O anchetă internă a fost începută la Antena 1 în urma tragicului incident.

Pe durata directului singurele căi de acces în platou sunt cele oficiale din mai multe motive. Unul și cel mai important este cel de securitate. Al doilea este că nimeni să nu intre, fară să știe că pe post emisiunea este live și prin urmare accesul în platou este controlat.

Distanța pe care a parcurs-o femeia de la ușa lătunarnică până la Mirela Vaida a fost de cel puțin 30 de metri în interior. Nimeni nu a observat că o femeie goală înarmată cu un pietroi se îndreaptă spre prezentator?

Mirela Vaida a declarat în emisiune că va depune o plângere penală, iar reprezentații poliției au declarat că femeia a fost dusă într-un centru de specialitate. De unde a fost eliberată.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au precizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

Mirela Vaida va depune plângere pentru tentativă de omor, după ce a fost agresată în timpul emisiunii sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *