Prima pagină » National » S-a aflat cine este bărbatul care a acroşat 12 maşini pe o stradă din Braşov
S-a aflat cine este bărbatul care a acroşat 12 maşini pe o stradă din Braşov

S-a aflat cine este bărbatul care a acroşat 12 maşini pe o stradă din Braşov

16 apr. 2021, 11:56,
Alexandru Ifrim, în National

Miercuri seară, 14 aprilie 2021, un bărbat de 31 de ani a acroşat 12 maşini pe o stradă din Braşov. Beat, drogat şi fără permis de conducere tânărul care a provocat incidentul rutier este fiul controversatului afacerist Sever Mureşan. Cei care l-au imobilizat pe făptașul au fost chiar proprietarii maşinilor avariate, aceştia trezindu-se la auzirea zgomotelor produse.

Dacă proprietarii autovehiculelor nu ar fi ieşit din casă, fiul lui Sever Mureşan ar fi provocat mult mai multe pagube și chiar victime omenești.

Bărbatul a lovit 12 mașini după ce a consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise

Povestea începe în urma unei cerţi conjugale. Bucureşteanul s-ar fi certat cu iubita sa şi asta l-ar fi împins să bea şi să consume substanțe psihoactive. Cu puţin timp după ceartă, bărbatul s-a urcat la volan şi a gonit pe străzile din Braşov. Aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și nu numai, acesta a intrat în coliziune cu 12 maşini care erau parcate regulamentar pe marginea drumului.

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar penal.

Bucureşteanul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice pentru a se stabili cu exactitate ce a consumat.

În drum spre spital, în timp ce bărbatul se afla în ambulanţă, acesta ar fi făcut un scandal monstru. Fiul afaceristului le-ar fi adresat cuvinte obscene medicilor care urmau să-i acorde îngrijiri medicale şi a rupt gulerul cervical pe care îl avea. Însă, medicii nu au reacţionat deoarece bărbatul avea o alcoolemie de 2 mg/ l alcool pur în sânge. De asemenea, se aşteaptă şi rezultatele analizelor antidoping.

Nu este prima dată când fiul lui Sever Mureșan se face remarcat prin astfel de fapte

În urmă cu 4 ani, în anul 2017 fiul afaceristului a fost protagonistul unui alt eveniment. Bărbatul s-a urcat pe o macara din cartierul Militari şi ameninţa că se va sinucide. Căţărat pe vehicul respectiv bucureşteanul a stat în jur de 10 ore.

La faţa locului au fost prezente mai multe echipe de pompieri, poliţişti şi negociatori care s-au chinuit ore bune să-l convingă pe bărbat să nu recurgă la un astfel de gest. Motivul supărării a fost din cauza unor bani pe care ar fi trebuit să-i primească în urmă mai multor lucrări din cartierul Militari. Contractorul său ar fi refuzat să-i plătească o anumită sumă de bani.

Tatăl său a reacţionat după gestul fiului din 2017

Sever Mureşan a dat o declaraţie după acţiunea fiului său.

„La acest proiect, el a lucrat din iarnă până acum. S-au adunat sume importante de bani. Exista o expertiza care dovedeşte că sumele depăşesc 1 mil de euro. S-a încercat de câtva timp la o înţelegere amiabilă cu investitorii, care ar vrea să plătească doar materialele, fără mână de lucru şi fără TVA”, spunea, la acea vreme, Sever Mureşan.

Sever Mureşan a fost campion naţional de tenis la dublu masculin și este unul dintre cei mai controversaţi oameni de afaceri din România. El a devenit celebru după ce a falimentat Banca Dacia Felix în anul 2001, unde era acţionar principal.

Tot mai mulţi şoferi se urcă beţi şi drogaţi la volan

Este bine cunoscut faptul că tot mai mulți conducători auto se urcă la volan după ce consumă băuturi alcoolice sau substanțe interzise. În judeţul Iaşi, doi bărbați s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinşi la volan după ce au consumat băuturi alcoolice şi droguri. Unul dintre şoferi a vrut să negocieze cu oamenii legii oferindu-le o sumă de bani, poliţiştii nu au acceptat oferta acestuia şi au deschis un dosar penal.

„Pe 21 ianuarie 2021, în timp ce era condus cu autospeciala MAI, dinspre Postul de Poliție Ciurea, inculpatul a promis în mod direct, pentru sine, unui agent că îi va da toate economiile sale, în sumă de 10.000 de lei, în două tranșe, deținută pe un card de economii, pentru a nu se lua măsurile legale împotriva sa. Mai exact, acesta a precizat că, pe 17 martie 2021, urma să susțină proba practică pentru obținerea permisului de conducere categoria B”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *