Prima pagină » Cancan ultimă oră » S-a aflat ce avere are Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin. Lucrează la Ministerul Afacerilor Externe

S-a aflat ce avere are Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin. Lucrează la Ministerul Afacerilor Externe

11 mai 2022, 21:46,
în Cancan ultimă oră

Partenerul prezentatoarei TV lucrează la Ministerul Afacerilor Externe. În trecut, acesta a fost și consul în Tripoli, capitala Libiei. Acest lucru se întâmpla în anul 2019. Iată ce salariu primește anual pentru munca prestată. E vorba despre o sumă uriașă!

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat ce avere are Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, și cât câștigă pe an. Ei bine, adevărul s-a aflat chiar pe declarației lui de avere. Acolo sunt menționate bunurile pe care le deține, dar și ce salariu primește anual pentru munca prestată. Bărbatul lucrează de mai mulți ani la Ministerul Afacerilor Externe și a fost și consul.

Ce avere are Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, și cât câștigă pe an

În 2019, Adrian Brâncoveanu a fost consul în Tripoli, capitala Libiei. Potrivit declarației de avere din mai 2019, iubitul Andreei Marin a câștigat salariul anual de 47.468 de dolari și 13.095 de lei, scrie Libertatea.

În aceeași declarație de avere, Adrian Brâncoveanu, angajat la Ministerul Afacerilor Externe, a notat și proprietățile pe care le deține, conturile și tot ce are pe numele lui. În mai 2019, iubitul prezentatoarei nu deținea niciun teren, nici în Capitală, dar nici în vreo altă zonă din țară.

Însă, în ceea ce privește clădirile, se pare că iubitul Andreei Marin deține două proprietăți în București. E vorba despre o locuință de peste 100 de mp cumpărată în 2014 și alta mai mică, de circa 30 de mp, achiziționată în 2015.

Lucrează la Ministerul Afacerilor Externe

În declarația de avere făcută publică în 2019, la categoria bunuri mobile, Adrian Brâncoveanu a trecut mașina pe care o deține. Este vorba despre un autoturism marca Lexus dobândit în anul 2016, un motociclu marca Suzuki achiziționat în 2011 și altul BMW din 1991.

În declarația de avere, iubitul Andreei Marin a precizat și că nu deține metale prețioase, bijuterii, tablouri sau alte opere de altă și că nu are datorii la bancă. Însă, Adrian Brâncoveanu are active financiare. În anul 2019, în cele trei conturi ale sale acesta avea 1.211 de euro, 30, 614 de dolari și 3,452 de lei.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024