Prima pagină » Cancan ultimă oră » S-a aflat! Cât câștigă Carmen Harra într-o oră în care face previziuni

S-a aflat! Cât câștigă Carmen Harra într-o oră în care face previziuni

03 iun. 2021, 23:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Nu mai este un secret pentru nimeni că îndrăgita Carmen Harra se numără printre cele mai bogate românce de peste hotare. Recent s-a aflat câți bani cere clarvăzătoarea pentru o oră în care face previziuni și își oferă sfaturile prețioase. Uneori, ea câștigă și 50.000 de dolari pe lună.

Câți bani cere Carmen Harra pentru o oră în care face previziuni

La 65 de ani, Carmen Harra deține o avere de peste 40 de milioane de dolari – valoarea caselor din Florida, apartamentelor din New York, mașinilor și bijuteriilor. La această sumă se adaugă alte două milioane de euro cât valorează obiectele din locuința sa. Într-un interviu oferit de curând, vedeta a dezvăluit că în prima lună de când a ajuns peste hotare, clarvăzătoarea a făcut 10.000 de dolari. Pe o ședință în care își oferă serviciile, specialista cere între 400 și 600 de dolari pe oră.

“Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază. În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam biroul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume”, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra, mesaj copleșitor în memoria soțului mort
În urmă cu două zile, parapsihologul a așternut pe rețelele de socializare câteva mărturisiri copleșitoare în memoria soțului mort, dar și o poză de album în care apare alături de acesta.

“With my soul mate 30 years ago in New York. I come to America to be with him. All I have left are the memories. ?I love you forever and we’ll meet again in the next life.❤️ (n.r.: Cu sufletul meu pereche, în urmă cu 30 de ani în New York. Am venit în America pentru a fi cu el.Tot ce mai am acum sunt amintirile ? Te voi iubi mereu și ne vom întâlni din nou în următoarea viață❤️ )” este mesajul transmis de Carmen Harra pe contul său oficial de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *