Prima pagină » Cancan ultimă oră » S-a aflat abia acum! De ce a întrerupt Andreea Marin legătura cu cei doi copii adoptați

S-a aflat abia acum! De ce a întrerupt Andreea Marin legătura cu cei doi copii adoptați

31 mart. 2023, 22:59,
în Cancan ultimă oră

Andreea Marin a vorbit la FRESH by UNICA despre cei doi copii pe care i-a adoptat la distanță, în urmă cu mai mulți ani. Ambasador Național pentru UNICEF în România, fosta realizatoare TV a donat constant fonduri pentru educația unui băiețel din China și a unei fetițe din Kenya.

 Andreea Marin a făcut dezvăluiri neștiute despre implicarea în viețile celor doi copii pe care i-a adoptat la distanță. În prezent, nu mai ține legătura cu ei și a explicat și de ce.

De ce a întrerupt Andreea Marin legătura cu cei doi copii

Andreea Marin a fost în Kenya, acum mulți ani, unde a cunoscut o fetiță, pe care a îndrăgit-o enorm și pe care a dorit să o finanțeze. Nu a fost singura faptă bună pe care vedeta a făcut-o. Fosta prezentatoare TV a cunoscut și un băiat din China și s-a implicat în educația lui de-a lungul timpului.

„Acum îți dai seama că sunt oameni mari, era cu mult timp în urmă. Acum nu mai păstrăm legătura, sunt niște reguli ale adopției la distanță și întotdeauna puteai să ții legătura – în China am și fost, l-am și întâlnit pe băiețel – numai prin intermediul forului, fundației în cazul acesta, care îți facilita acest lucru. Te lăsa să îți ajuți, dar nu să – și e bine că se întâmplă așa – profiți deja de legătura cu acest copil.”, a mărturisit Andreea Marin pentru Unica.

Andreea Marin: „Tu ajutai prin donațiile tale să construiești o comunitate”

„Zâna Surprizelor” a donat bani pentru cei doi copii și astfel, îi ajuta să trăiască alături de comunitatea lor.

„De fapt, tu ajutai prin donațiile tale să construiești o comunitate. Nu ajutai doar copilul în cauză, pentru că fondurile pe care noi le trimiteam, atâția părinți adoptivi, între ghilimele, din lumea largă, se adunau într-o pușculiță mare, și ei construiau întreaga comunitate. Adică, le făceau toalete, latrine odinioară, le reconstruiau sau construiau școala, ajutau întreaga comunitate să crească. Practic, dacă toată comunitatea crește, nu sunt inegalități mari între ei și au șanse să se dezvolte împreună și, mai ales, șansa la educație, care înseamnă clar deschidere către lumea largă”, a continuat Andreea Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`