Prima pagină » Cancan » Ruxi și Mădălina Pamfile, schimb de replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. De la ce a pornit scandalul

Ruxi și Mădălina Pamfile, schimb de replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”. De la ce a pornit scandalul

28 oct. 2021, 10:08,
în Cancan

Ruxi și Mădălina Pamfile au iscat un scandal de proporții, la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Între cele două concurente a existat un schimb de replici acide.

Mădălina Pamfile a fost luată la rost de Rux, după ce rivala ei a susținut că întotdeauna alege să meargă pe drumuri întortocheate, evitând să spună lucrurilor pe nume. Mădălina s-a simțit atacată și i-a reproșat brunetei, la testimoniale, că îi subestimează inteligența. De aici, a izbucnit un scandal între cele două, care a acaparat platoul emisiunii de la Kanal D.

Ruxi și Mădălina Pamfile, mai vocale ca niciodată: „De unde știi tu că nu înțeleg?”

Mădălina Pamfile se declară din ce în ce mai deranjată de cuvintele rostite de Ruxi, colega ei. Se simte atacată, însă înțelege că rivala ei şi-ar dori ca toată lumea să fie mai transparentă.

„Fiecare alege cum spune…ea îşi doreşte să fim vocale. Eu îţi aduc un argument, avem o discuţie. Tu te văitai în culise că nu suntem vocale. Dacă doreşti să vezi un lucru, fii tu un exemplu pentru ceilalţi. Hate-ul poate ţi l-ai luat şi din alte lucruri. Tu zici că mereu nu înţeleg, aia nu înţelege, de unde ştii tu…de ce mă contrazici. Nici n-ai aşteptat să termin fraza.

De unde ştii tu că nu înţeleg. Ea are impresia că eu nu înţeleg şi asta mă deranjează. Îmi subestimează inteligența. O înţeleg, şi-ar dori ca toată lumea să fie mai transparentă.”, a declarat Mădălina Pamfile.

Ruxi, replici dure pentru Mădălina Pamfile: „Sunt nişte faze, e atât de absurd şi ridicol”

Ruxi nu renunță și aruncă mai multe cuvinte dure la adresa Mădălinei:

„În platou sunteţi aşa…”nu ştiu.” Eu am făcut asta, drept urmare eu mi-am luat mai mult hate decât voi. Amândouă ne-am arătat curul, Mădălina. Sunt nişte faze, e atât de absurd şi ridicol.”, a afirmat Ruxi.

rux în rochie roșie

În apărarea lui Ruxi a sărit colega ei de platou, proaspăt intrată în competiție, Nicoleta Dragne. Chiar dacă nu a recunoscut, este în asentimentul brunetei.

„Nu e cazul, toate fetele astea de aici nu sunt proaste, niciuna nu este.

O întorc, o dau, se vede manipularea publicului. Mi-e greu să cred cum oamenii nu văd manevrele astea. E o problemă să fii vocală în ziua de azi. Dacă cineva îşi spune părerea, e catalogată drept mahalagioaică.”, a spus Nicoleta Dragne.

Ruxi a mai fost implicată și în scandalul cu Anda Adam

La un moment dat, Ruxi i-a reproșat Andei Adam că pantofii cu care a defilat nu sunt de firmă, ci sunt doar niște copii. De cealaltă parte, Anda Adam nu s-a lăsat mai prejos. I-a explicat că, făcând parte din această industrie, nu își permite să facă astfel de alegeri, deoarece se respectă și achiziționează doar accesorii scumpe, de firmă.

Și ca să-i arate lui Ruxi că investește constant în garderoba ei, Anda Adam a recunoscut că și-a cumpărat o geantă de aproximativ 9000 de euro.

“Investesc mult în ținute vestimentare. La ultima plecare în străinătate, pentru că de cele mai multe ori îmi cumpăr haine de acolo, mi-am achiziționat o geantă destul de scumpă, undeva în jur de 8000-9000 de euro.

Cred că este unul dintre cele mai scumpe obiecte din garderoba mea ”, a dezvaluit Anda Adam.

rux și anda adam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *