Prima pagină » Cancan » Ruxi Opulenta, ținută de senzație în cadrul unui eveniment! Cum dorește tânăra să se lanseze în afaceri?

Ruxi Opulenta, ținută de senzație în cadrul unui eveniment! Cum dorește tânăra să se lanseze în afaceri?

06 iun. 2022, 14:17,
în Cancan

Obișnuidu-și fanii cu aparițiile sale îndrăznețe, Ruxi Opulenta, a făcut ravagii și la ultimul eveniment la care a participat. Aceasta a încins privirile tuturor cu o rochie mov din dantelă. Mai mult de atât, frumoasa brunetă a lăsat imaginația bărbaților să zboare, lenjeria intimă a vedetei fiind insesizabilă. 

După ce a câștigat premiul de cea mai stilată femei din România, influencerița a mărturisit că dorește să-și deschidă propria afacere. Printre vedetele ce au devenit celebre în urma participării la emisiunea „Bravo, ai stil” se numără și Cristina Dorobanțu.

Ruxi Opulenta, ținută de senzație în cadrul unui eveniment!

Pe numele său real, Roxana Erdei, s-a născut în Satu Mare și mai are doi frați. Cu toate că influencerița a precizat că provine dintr-o familie normală, nici prea săracă, dar nici bogată, Ruxi a întâmpinat greutăți în timpul copilăriei. Vedeta și-a pierdut tatăl de la o vârstă fragedă, într-un accident. Cu timpul, a reușit să treacă peste evenimentul nefericit, iar la momentul actual este una dintre cele mai controversate apariții. Tânăra s-a făcut remarcată prin proiectul „Like One”, alături de colega sa, Creața. După trei ani, cele două nu s-au mai înțeles și au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, Roxana Erdei a început să satirizeze societatea românească și a creat personajul „Ruxi Opulenta”.

„Sunt un personaj care satirizează societatea românească. Ei încearcă să trăiască personajul și în realitate, dar nu prea le iese. Parodiez societatea românească, care a făcut o obsesie din a mima bogăția. Eu nu iau la mișto persoanele, ci societatea”, a declarat vedeta.

Obișnuindu-și urmăritorii cu ținutele sale excentrice, și de această dată, Ruxi a făcut ravagii la evenimentul „Viva! Party”, ce a avut loc la Clubul Diplomatic din București. Frumoasa vedetă a ales o rochie extrem de îndrăzneață și nonconformistă. Influencerița a demonstrat încă o dată că merită statutul de cea mai stilată femeie din România. Roxana Erdei a ales să poarte o rochie scurtă, din dantelă de culoare mov, în centrul căreia se afla o cruce de culoare neagră și o pereche de stiletto. Vedeta a lăsat ca imaginația multora să zboare, întrebându-se dacă frumoasa brunetă a purtat lenjerie intimă sau nu.

Cum dorește tânăra să se lanseze în afaceri?

După ce a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, Ruxi a precizat că dorește să-și deschidă o afacere. Întrebată ce dorește să facă cu premiul, vedeta a menționat că vrea să călătorească, dar se gândește să aibă și propriul brand de haine. Tânăra a spus că este visul ei de mică și speră să se împlinească.

„Aș vrea să-i investesc, dar să mă și distrez. Dacă îmi voi deschide un business, cel mai mult mi-aș dori să am propria afacere cu haine. Este cel mai mare vis al meu de când eram mică și sper să se împlinească!”, a declarat Roxana Erdei.

Pe lângă pasiunea pentru haine, frumoasa brunetă are una și pentru scris. Influencerița a publicat o carte, denumită „Intoxicată”. Aceasta a decis să-și spună povestea pentru a putea determina și alte persoane să scape de relațiile toxice din viața lor. 

Cu toate că este criticată de multe persoane din mediul online, Ruxi Opulenta, nu este influențată de ceea ce spun oamenii despre ea. Aceasta este mereu cu zâmbetul pe buze și încearcă să dispună internauții prin personajul pe care l-a creat. O apariție la fel de controversată este și Iulia Albu, în vârstă de 40 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *