Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ruxi a vorbit despre cum trebuie să arate pentru ea bărbatul perfect. Ce consideră vedeta că nu au voie să facă aceștia

Ruxi a vorbit despre cum trebuie să arate pentru ea bărbatul perfect. Ce consideră vedeta că nu au voie să facă aceștia

15 feb. 2022, 19:15,
în Cancan ultimă oră

Ruxi este câștigătoarea sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil Celebrities”, primind titlul de cea mai stilată femeie din România. După multe momente tensionate și pline de emoție în cadrul emisiunii, telespectatorii au decis cine merită statutul de cea mai stilată vedetă din România dintre cele couă finaliste, Ruxi și Viviana Sposub.
Lupta a fost foarte strânsă, iar, în final, votul publicului și-a spus cuvântul.

Ruxi a vorbit despre cum trebuie să arate pentru ea bărbatul perfect

Roxana Erdei este recunoscută în mediul online ca fiind foarte jovială și cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Tratează orice subiect cu umor, ceea ce este pe placul fanilor ei. În cel mai recent interviu al său, Ruxi a vorbit despre cum trebuie să arate pentru ea bărbatul perfect, că se aibă și ce să nu aibă.

“Îi întreb: «culoarea preferată, înălțimea și relația cu maică-ta»! Eu am zis, îmi doresc un bărbat orfan, dar acum cât noroc să am în viață!? Fără caterincă, am zis asta de multe ori!? Ca să n-am stresul cu maică-sa, că ne bate femeia la cap, sau că el e băiatul mamei. Orfan, înalt și să nu fie Balanță! Sper să îmi scrie pe Instagram după aia bărbații care se încadrează! Wow, Taur, Doamne-ajută!”, a declarant Ruxi, conform Cancan.ro.

Roxana Erdei: „Bărbații nu au voie să poarte trening în public”

Și asta nu e tot! Ruxi știe foarte bine ce vrea de la un bărbat și ce apreciază. Se pare că nu admite ca un bărbat să poarte trening în văzul tuturor, mai ales în fața celor mici, și nici ca acesta să-și expună brandurile hainelor pe care le poartă pentru a atrage atenția.

„Bărbații nu au voie să poarte trening în public, decât dacă se duc în casă. Nu suport bărbații în trening, dar în sensul că în partea de jos se mulează pe anumite forme, care-s foarte vizibile când poartă trening, mă deranjează, e scârbos, nu îmi place să văd așa ceva! Văd și copiii, ar trebui să fie ilegal așa ceva!
Știi ce e super-stresant la fete? Când apare cum au apărut adidașii Balenciaga, zici că a fost uniforma țării! Bine, nu doar la fete, ci și la băieți! Eu nu sunt după tendințe, eu sunt după creație! Oamenii sunt strict pe brand, cum apare ceva, e pe bandă rulantă, dacă așa le place, așa le place! Așa e stilul în România, cum apare ceva de designer peste tot în lume, toată lumea îl are!”, a mai adăugat câștigătoarea de la “Bravo, ai stil!”.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *