Prima pagină » Cancan ultimă oră » Rutina bizară a lui Vladimir Putin! La 69 de ani, liderul de la Kremlin face asta în fiecare zi

Rutina bizară a lui Vladimir Putin! La 69 de ani, liderul de la Kremlin face asta în fiecare zi

20 mart. 2022, 10:40,
în Cancan ultimă oră

Vladimir Putin este, la ora actuală, cel mai controversat personaj de pe scena politică a lumii. De-a lungul cairerei sale, a avut parte de numeroase evenimente care au atras atenția și curiozitatea publicului din întreaga lume.

Liderul de la Kremlin a fost agent KGB, însă astăzi există zvonuri cum că președintele ar suferi de o boală incurabilă. În ciuda personalității sale controversate, Vladmir Putin are o rutină foarte bine pusă la punct, de care nu se abate niciodată.

Conform presei din Moscova, Vladimir Putin  își încheie programul destul de târziu, spre dimineață, motiv pentru care nu se ridică din pat decât în jurul orelor prânzului.

Liderul de la Kremlin își ia micul dejun care constă în terci de ovăz sau o omletă, preferatele sale fiind ouăle de prepeliță.

Putin este foarte strict atunci când vine vorba de proveniența ingredientelor din care i se prepară mâncarea, micul dejun fiind preparat din ingrediente foarte sigure, care provin de la moșia agricolă a lui Kirill, Patriarhul Rusiei. De la prima mamsă a zilei nu lipsește brânza de vaci, care îi asigură liderului aportul de proteine și grăsimi sănătoase.

Toate acestea sunt consumate alături de un pahar care conține suc de fructe proaspete.

Atunci când se află în călătorii, tot ceea ce mănâncă liderul este testat înainte de specialiști, pentru ca nu cumva mâncarea să fie otrăvită. Vladimir Putin își încheie prima masă a zilei cu o cană de cafea. Conform Pravda, fostul canal de propagandă al Uniunii Sovietice, liderul are o alimentație foarte sănătoasă, care se bazează în special pe roșii, castraveți și salată verde.

Ce face Vladimir Putin după ce ia micul dejun?

După masa de dimineață, lui Vladimir Putin îi place să pătreacă circa 2 ore în propria piscină. Ulterior, liderul face sport pentru a se menține în formă.

Preferă întotdeauna să se antreneze cu greutăți decât să facă exerciții de cardio. Într-o ținută adecvată care valorează în jur de 3 200 de dolari, Vladimir Purin își petrece alte 2 ore în sala de sport.

Uneori, Vladimir Putin optează pentru un joc de hochei pe gheață alături de gardienii săi. De asemenea, Vladimir Putin este adeptul artelor marțiale, deținând centura neagră pentru judo și obișnuiește să se antreneze cu oamenii săi.

După ce rutina de dimineață se încheie, Vladimir Putin merge în apartamentul său pentru a se pregăti pentru întâlnirile pe care le va avea pe parcursul zilei. Lierul de la Kremlin are preferințe și în ceea ce privește vestimentația. Preferă să poarte costume personalizate de la Bironi și Kiton.

Vladimir Putin ajunge la birou la 17:00

Vladimir Putin ajunge la serviciu în jurul orei 17:00, moment în care se informează cu privire la afaceri externe, servicii de informații, dar și câteva informații din ziare sau știri internaționale. Apropiați din anturajul lui Putin mărturisesc că liderului îi place să citească știri scrise despre el de către Andrey Kolesnikov în Kommersant.

Evită pe cât posibil să folosească tehnologia atunci când ajunge la birou. Preferă ca toate informațiile să fie scrise pe suport fizic, pe hârtie, iar epelurile telefonice sunt realizate prin intermediul telefonaelor fixe.

În cazul în care Vladimir Putin călătorește în afara granițelor țării sale, angajații săi se ocupă cu strictețe de înlocuirea tuturor obiectelor din camera de hotel în care va sta, fiind vorba inclusiv despre hârtie igienică și săpun.

După ce își termină programul la birou, Vladimir Putin pleacă acasă, acolo unde petrece timp și cu cei doi câini ai săi, Buffy și Konni. De cele mai multe ori, liderul de la Kremlin își desfășoară activitatea profesională în confortul propriei locuințe, complexul imobiliar pe care îl deține, Novo-Ogaryovo, care se găsește pe malul Mării Negre.

Cum își încheie Vladimir Putin ziua?

Vladimir Putin are cea mai mare energie seara. Lucrează până târziu, luând cina pregăită de propriul bucătar. Se pare că liderul de la Kremlin iubește înghețata cu aromă de fistic. Alcoolul este evitat de Putin, cunsumându-l doar în cantități mici în cazul unei recepții oficiale.

După ce își încheie activitatea profesională și după ce dedică ceva timp lucrului sau cititului, Vladimir Putin obișnuiește să adoarmă în jurul orei 3 dimineața.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *