Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Rusine mai mare nu exista pentru Florin Salam! Poze cu Betty 100% GOALA, facute publice

Rusine mai mare nu exista pentru Florin Salam! Poze cu Betty 100% GOALA, facute publice

20 mart. 2017, 11:43,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:46224;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
„Numai tata de fata sa nu fii” – spune o vorba din popor. Iar Florin Salam stie foarte bine acest lucru, daca e sa tinem cont de imaginile de-a dreptul uluitoare facute publice cu fiica lui.
 
Beatrice Stoian – sau Betty Salam, cum ii spun prietenii si fanii  – nu mai este de mult „fata lui tata”.
 
Dovada stau o serie de fotografii mai mult sau mai putin vulgare, din intimitatea fiicei artistului, in care tanara apare dezbracata.
 

Florin Stoian (n. 1 octombrie 1979, Bucuresti), cunoscut mult mai bine cu numele de scena Florin Salam si (in trecut) Florin Fermecatoru', este un cantaret rom de manele din Romania. Este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati interpreti ai genului muzical de manele.
Stoian canta de mic copil; a avut prima tangenta cu muzica la varsta de patru ani. Tatal si unchiul sau au fost lautari binecunoscuti.

S-a lansat cu ajutorul sefului de orchestra Dan Bursuc in anul 2002, cu piesa „Ce gagica smecherita”. A jucat un rol semnificativ la aparitia slagarului „Of, viata mea” (2000), interpretat de Adrian Minune si Costi Ionita. La finele anului 2002, Florin Stoian si-a schimbat numele de scena din „Fermecatoru” in „Salam” (arabescul pentru „pace”, cf. ebr. salom).

In 2008, cu ocazia unui concert oferit in Bucuresti, a interpretat o piesa alaturi de cantareata Paula Seling si Orchestra Simfonica Bucuresti. Momentul a fost unul simbolic, descris de catre prezentatoarea evenimentului ca o reconciliere intre manele si muzica pop; in aceeasi nota, versurile piesei ridicau problema intolerantei in societate.

In anul 2011, in luna octombrie Florin Salam a colaborat cu muzicianul Goran Bregović alaturi de care vor scoate melodia Hopa Cupa inclusa in albumul "Champagne for the Gypsies" al cantaretului bosniac.[2]

Cantaretul este vicepresedinte in Asociatia Artistilor, Muzicantilor si Lautarilor Romi din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`