Prima pagină » Razboi în Ucraina » Rusia nu se va izola, ci va extinde relațiile cu țările prietene, anunță Vladimir Putin: „În Statele Unite, apropo, avem o mulțime de oameni care gândesc în aceeași linie ca și noi”
Rusia nu se va izola, ci va extinde relațiile cu țările prietene, anunță Vladimir Putin: „În Statele Unite, apropo, avem o mulțime de oameni care gândesc în aceeași linie ca și noi”

Rusia nu se va izola, ci va extinde relațiile cu țările prietene, anunță Vladimir Putin: „În Statele Unite, apropo, avem o mulțime de oameni care gândesc în aceeași linie ca și noi”

28 apr. 2023, 20:00, 2 ,
în Razboi în Ucraina

Vladimir Putin a anunțat că Rusia este pregătită să lucreze cu partenerii străini, companiile globale și corporațiile care „își prețuiesc reputația de afaceri și doresc să coopereze cu Rusia”.

Rusia nu se va izola, ci va extinde relațiile cu țările prietene, a declarat vineri președintele rus Vladimir Putin la o întâlnire cu Consiliul Legislatorilor.

„Nu ne vom izola. Dimpotrivă, vom extinde relații pragmatice, echitabile, reciproc avantajoase, care nu sunt nimic mai puțin decât parteneriate cu țări prietene din Eurasia, Africa, America Latină”, a spus el.

Vladimir Putin: „Elitele se comportă diferit”

El a spus că Rusia este pregătită să lucreze cu partenerii străini, companiile globale și corporațiile care „își prețuiesc reputația de afaceri și doresc să coopereze cu Rusia”.

„În Statele Unite, apropo, avem o mulțime de oameni care gândesc în aceeași linie ca și noi. La fel cu Europa. Elitele se comportă diferit. Dar știm că elitele din aceste țări sunt departe de a conduce întotdeauna politici care beneficiază de interesul propriului popor. Se va întoarce împotriva lor”, a continuat Putin.

El și-a exprimat speranța că multiplele întâlniri pe care parlamentarii prezenți le vor ține cu omologii lor străini vor servi la consolidarea legăturilor și a încrederii reciproce între țări.

Rusia nu va urma regulile nimănui, spune Putin

Occidentul încearcă să-și impună regulile tuturor, dar Rusia nu le va respecta, a declarat vineri președintele rus Vladimir Putin.

„Partenerii noștri, sau se poate spune, foștii parteneri din unele țări ruinează în mod maniac cadrul legal și canalele de dialog, căutând să-și impună tuturor punctele de vedere și așa-zisele reguli”, a spus el la o întâlnire cu Consiliul Legislatorilor.

„Nimeni nu a văzut vreodată aceste reguli”, a spus Putin. „Cine le-a scris, aceste reguli? Ei le scriu sub o pătură și apoi fac ceva cu ea sub pătură. Dar nu o să ne băgăm sub cuvertură cu ele. Și nici nu le vom respecta regulile”, potrivit TASS.

Comentarii
  • mda se pare ca,ganditi in „liniute” de prafuri in doua cu vodka

  • Rusia este una din reprezentantele curentului conservator : suveranism, morala crestina, familie, accent pe economia reala. Ungaria este si ea o reprezentanta a curentului conservator. In SUA exista un curent conservator. Dar asta nu inseamna ca daca in SUA castiga conservatorii, nu vor porni razboi cu rusii si cu chinezii. Resursele sunt putine, SUA vrea sa dicteze lumii cu orice pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *