Prima pagină » Razboi în Ucraina » Rusia deţine dovezi despre distrugerea deliberată de către Forțele Armate ale Ucrainei a culturilor de cereale, susține Maria Zaharova
Rusia deţine dovezi despre distrugerea deliberată de către Forțele Armate ale Ucrainei a culturilor de cereale, susține Maria Zaharova

Rusia deţine dovezi despre distrugerea deliberată de către Forțele Armate ale Ucrainei a culturilor de cereale, susține Maria Zaharova

06 oct. 2022, 19:19, 2 ,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Partea rusă deţine dovezi despre distrugerea deliberată de către Forțele Armate ale Ucrainei a culturilor de cereale și minarea terenurilor arabile, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, în timpul unui briefing de presă, anunță Tass, potrivit Rador.

„Avem, de asemenea, dovezi ale faptelor de distrugere deliberată a culturilor de cereale de către Forțele Armate ale Ucrainei și naționaliști şi de minare a terenurilor arabile și a altor suprafeţe agricole. Materialele în acest sens sunt disponibile în spațiul public”, a spus aceasta.

Zaharova a numit distrugerea deliberată a unui grânar, unde au au fost arse 50.000 de tone de grâu

Un exemplu izbitor de astfel de crime, Zaharova a numit distrugerea deliberată a unui grânar din Mariupol, unde au au fost arse 50.000 de tone de grâu. Potrivit afirmaţiilor Mariei Zaharova, Statele Unite ale Americii livrează Kievului arme, cu care se aplică lovituri inclusiv asupra întreprinderilor agricole.

„Spuneți-mi, vă rog, cine la Washington, Londra și Bruxelles, nu vorbesc deja despre Kiev, se gândea chiar în acel moment la cele mai sărace țări? Da, nimeni, pentru că pentru ei scopul scuză întodeauna mijloacele”, a subliniat diplomatul rus.

Maria Zaharova: „Statele Unite ale Americii uită pentru o vreme de cele mai sărace ţări”

Reprezentantul MAE rus a reamintit, de asemenea, declarațiile comandamentului Forțelor Armate ale Ucrainei, conform cărora toate țintele sistemelor americane MLRS HIMARS sunt coordonate cu Pentagonul.

„Atacurile sunt aplicate inclusiv asupra întreprinderilor agricole, care produc produse necesare celor mai sărace ţări, aşa cum spune Occidentul. Dar când loviturile se fac cu armele americane, Statele Unite ale Americii uită pentru o vreme de cele mai sărace ţări”, a conchis diplomatul rus.

SUA nu vrea să îşi strice relaţiile diplomatice cu Rusia

Ambasadorul Rusiei în Statele Unite a afirmat că SUA nu sunt interesate de ruperea completă a relaţiilor diplomatice cu Federaţia Rusă. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii TV Pervîi Kanal, unde a mai spus că în momentul de faţă, „toate sferele de cooperare sunt înghețate, de la cultură, sport până la stabilitatea stratului”.

Printre subiectele în cadrul cărora Moscova și Washingtonul sunt angajate în dialog, Anatoli Antonov a menționat sfera spațială, ”nivelul minim de cooperare în domeniul neproliferării armelor de distrugere în masă, reglementarea conflictului din Siria privind prevenirea unor noi confruntări”.

„Aș dori să subliniez că, la nivel politic, americanii declară că este inoportun să rupem definitiv relațiile diplomatice. Ei consideră că este necesar să aibă reprezentanți la Moscova. Apropo, recent au anunțat că un nou ambasador este așteptat în viitorul apropiat să sosească la Moscova”, a specificat Antonov.

Comentarii
  • Lumea trebuie sa inteleaga, ca Ucraina are in spate logistica occidentului in desfasurare deplina.
    Mii si mii de coordonatori, intervin profesional in acest razboi.

  • Stiu ca sunteti RETARDATI si ZOI care veti fi spanzurati sau inchisi pe viata pentru Crime impotriva umanitatii ca si cei care va platesc, dar postez in continuare ca sa vedeti cat de IDIOTI sunteti cand credeti ca oamenii nu stiu adevarul din surse adevarate.Mi-e mila de voi, jalnicilor !

    ,,Echipajul P-8 Poseidon a fost arestat în legătură cu explozia Nord Stream
    Piloții și echipajul unui avion antisubmarin P-8 Poseidon al Marinei SUA care a survolat secțiunile acum avariate ale conductei Nord Stream au fost arestați joi seară de fracțiunea constituționalistă a armatei americane; Surse White Hat. Proiectele Nord Stream au fost opuse de unele țări din Europa Centrală și de Est, precum și de Statele Unite, din cauza temerilor că conductele ar crește influența Rusiei în Europa. La 26 septembrie 2022, conductele NS1 și NS2 au experimentat mai multe căderi mari de presiune până la aproape zero, atribuite exploziilor subacvatice din apele internaționale, făcându-le inoperabile. Urmele radar și software-ul de urmărire a zborurilor disponibile public au identificat prezența unui singur P-8
    și nicio altă aeronavă – deasupra locului unde au avut loc exploziile, la momentul în care au avut loc.
    USAF Blaine L. Baker, pe care anchetatorii JAG l-au arestat miercuri, a dezvăluit, întâmplător, că el, deși era ofițer al Forțelor Aeriene, a comunicat în mai multe rânduri electronic cu secretarul Marinei Carlos Del Toro, un membru cunoscut din Deep State și trădător al Constituției SUA. Ei au discutat în mod specific despre ura lor față de Vladimir Putin și „stăpânirea lui” asupra Europei de Vest. Într-un e-mail, Baker a scris: „… Perturbarea Nord Stream ar elibera Europa de strânsoarea înghețată a lui Putin” și l-a întrebat pe Del Toro dacă crede că administrația va sancționa utilizarea hardware-ului militar pentru a îndeplini acest obiectiv. Del Toro a răspuns cu o listă a forțelor aeriene și a activelor navale din teatru, care ar putea face șmecheria. Avioanele maritime și submarinele au fost menționate în răspunsul lui Del Toro. Regimul criminal Biden și MSM au transmis publicului – că Vladimir Putin a ordonat distrugerea Nord Stream. Dar asta nu are sens, pentru că, dacă este adevărat, Putin și-a paralizat propriul flux de venituri, în esență împușcându-se în picior. Dacă Putin ar fi vrut să refuze gazele naturale Europei, ar putea pur și simplu să închidă robinetele de la capătul lui. O zi mai târziu, pălăriile albe din toate ramurile forțelor armate ameri-cane, inclusiv membrii comunității de operațiuni speciale, i-au reținut pe cei 9 bărbați care au zburat în misiunea fatidică. Ei au inclus pilotul și copilotul, piloții de ajutor și cei cinci membri ai echipajului care au monitorizat suita extinsă de senzori a P-8. Operațiunea s-a derulat fără probleme și că toți cei nouă sunt în arest și fie sunt interogați, fie așteaptă interogatori în „locuri sigure”.’’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *