Prima pagină » Actualitate » Rusia a torturat prizonierii cu melodii de la ABBA: A fost iadul pe pământ

Rusia a torturat prizonierii cu melodii de la ABBA: A fost iadul pe pământ

28 sept. 2022, 09:42, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Apar informații interesante despre modalitățile de tortură aplicate de Rusia cu prizonierii care erau obligați să asculte… melodii ABBA. Rusia a negat că ar fi torturat oameni și a arătat că Occidentul răspândește știri false, manipulatoare.

Rusia a fost acuzată că a torturat oameni la centrala nucleară de la Zaporojie, după ce peste 200 de persoane au fost reținute. Informațiile nu au putut fi verificate din surse independente.

Rusia a torturat prizonierii cu melodii de la ABBA

Prizonierul britanic Shaun Pinner le-a explicat autorităților că a el și alți prizonieri au fost torturați de forțele militare din Rusia cu melodii de la ABBA. Britanicul în vârstă de 48 de ani a povestit faptul că rușii l-au forțat să asculte, 24 de ore pe zi melodii de la celebra formație din Suedia. Cu toate că ar părea o favoare, britanicul a dezvăluit că tortura a fost iadul pe pământ. Principala melodie preferată de ruși era Mamma Mia, dar au existat și alte melodii puse de aceștia:

Condițiile erau mai bune, dar totuși cântau muzică – și de data aceasta a fost Believe de Cher. Am avut zilele noastre negre și am plâns mult. A trebuit să ne agățăm de un fel de speranță și așa am supraviețuit. Ultimele șase luni au fost cele mai proaste zile din viața mea. Nu vreau să mai ascult niciodată un cântec ABBA sau să văd o pâine. Sunt atât de norocos să fiu acasă.” explică britanicul pentru The Mirror

Shaun Pinner a fost eliberat în contextul în care a existat un schimb de prizonieri organizat de Arabia Saudită, iar acesta povestește că a fost electrocutat în timp ce se afla în celulă. Acordul secret dintre Rusia și Ucraina a stabilit eliberarea a 9 deținuți străini printre care și un tânăr în vârstă de 28 de ani care a mărturisit că a fost forțat să asculte melodii sovietice.

Care sunt cele mai diabolice metode de tortură

Faptul că ești obligat să asculți melodii de la ABBA nu se afla în topul celor mai diabolice metode de tortură inventate de umanitate. Comuniștii foloseau numeroase modalități prin care să scoată informații de la deținuți. La nivel intern, în România, cea mai des folosită modalitate de tortură era ”metoda covorul” unde un individ era înfăşurat într-un covor, era așezat în ghemuit pe o bară de metal, legat la mâini dar şi la picioare şi ulterior era lovit cu picioarele, asta în timp ce era învârtit.

Sunt și alte metode de tortură care par desprinse din filmele horror, metode care, îi făceau pe oameni să-ți dorească moartea. De exemplu Marea Britanie a fost țara fruntașă la găsit modalități prin care să provoace suferințe iremediabile umanității. Cei acuzați de înaltă trădare erau târâți până la locul execuției, iar ulterior erau spânzurați în așa fel încât să nu moară ci doar să simtă durerea. Aceștia erau dezbrăcați şi castrați, şi ulterior dezmembrați iar bucățile rămase, mâini, picioare, erau arse în fața tuturor. În altă ordine de idei sunt și alte modalități de tortură cum ar fi picătura chinezească, taurul de bronz, trasul în țeapă, colierul cu țepi etc. Așadar, rușii au torturat un britanic cu melodii de la ABBA, lucru care nu poate părea chiar atât de rău pentru iubitorii de acest gen de melodii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *