Prima pagină » Cultural » Rumer Willis, surprinsă în compania unui bărbat misterios. Fata lui Bruce Willis și a lui Demi Moore s-a despărțit recent de tatăl fiicei sale

Rumer Willis, surprinsă în compania unui bărbat misterios. Fata lui Bruce Willis și a lui Demi Moore s-a despărțit recent de tatăl fiicei sale

19 sept. 2024, 09:00,
Cezar Bulgaru în Cultural

Recent, Rumer Willis a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios. La doar câteva săptămâni după ce a anunțat despărțirea de iubitul său, Derek Richard Thomas, printr-un mesaj pe Instagram, fiica lui Bruce Willis a fost surprinsă sărutând un bărbat misterios în fața unei stații de pompieri din Los Angeles.

Rumer Willis, surprinsă în compania unui bărbat misterios

Rumer, în vârstă de 36 de ani, a fost surprinsă de obiectivul fotografic în timp ce împărtășea un sărut pasional cu un bărbat cu părul închis la culoare și numeroase tatuaje. Ținuta ei era alcătuită dintr-o rochie de culoare albastră și cizme de cowboy, în timp ce partenerul ei, cu o mustață proeminentă, purta un tricou cu însemnele Departamentului de Pompieri din Los Angeles County, pantaloni navy și adidași sport.

Bărbatul și Rumer au schimbat câteva cuvinte înainte de a-și lua rămas bun, după care s-au îmbrățișat și s-au separat.

Rumer Willis s-a despărțit recent de tatăl fiicei sale

În august, actrița le-a spus urmăritorilor ei că „a fost o mamă singură și a împărțit responsabilitățile parentale” cu Thomas. Rumer nu a oferit alte detalii despre despărțirea lor. Ea și cântărețul și-au făcut relația publică în noiembrie 2022, iar o lună mai târziu, Rumer și-a etalat burtica de gravidă.

Fiica lor, Louetta, acum în vârstă de 1 an, a venit pe lume în aprilie 2023. În timp ce și-a dezvăluit despărțirea pe rețelele de socializare luna trecută, Rumer a vorbit despre cât de „recunoscătoare” este pentru fetița ei.

„Ea este cel mai bun lucru din viața mea și sunt pentru totdeauna recunoscătoare că am putut să am timp în acea relație pentru ca ea să intre în viața mea”, a scris proaspăta mămică.

Thomas, care nu a comentat încă public despărțirea, i-a transmis un mesaj plin de afecțiune fiicei sale de Ziua Tatălui, în iunie.

„Îți mulțumesc că mi-ai schimbat viața și m-ai transformat într-o persoană mai bună. A fi tatăl tău este cea mai mare bucurie din viața mea. Este o onoare să fiu ghidul tău în timp ce mă înveți cum să trăiesc. Vă mulțumesc că existați. Și mulțumesc mamei tale @rumerwillis pentru că a fost partenerul meu iubitor în această călătorie a părintților”, a transmis compozitorul la acea vreme. „Vă iubesc pe amândoi!” – a încheiat.

Cine este Rumer Willis

Rumer Willis, fiica cea mare a cunoscuților actori Bruce Willis și Demi Moore, și-a construit o carieră de succes în industria cinematografică și muzicală. Debutând în film la o vârstă fragedă, alături chiar de părinții săi, Willis a continuat să cucerească publicul cu roluri memorabile în producții precum „The House Bunny” și „Once Upon a Time in Hollywood”.

Talentul său versatil s-a manifestat și pe micul ecran, unde a apărut în seriale de televiziune populare. În plus, victoria obținută în cadrul emisiunii „Dancing with the Stars” a consolidat-o ca o personalitate complexă și apreciată de public.

De curând, Rumer Willis a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios la scurt timp după ce a anunțat despărțirea de iubitul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`