Prima pagină » Culinar » Aperitive » Rulada de branza cu ardei gras
Rulada de branza cu ardei gras

Rulada de branza cu ardei gras

03 nov. 2016, 12:14,
BZI.ro, în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:17422;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

1 kg branza de vaci
1 ardei grasi rosii
170 g smantana
2-3 linguri cu varf de bulion
o legatura marar
2 cepe mici
putina sare

Mod de preparare:

1. Mai intai mixeaza bine smantana cu branza si potriveste de sare. Foloseste mixerul sau blenderul vertical.
2. Spala ardeii si toaca-i marunt.
3. Da pe razatoare ceapa, apoi sotarce-o bine de zeama.
4. Amesteca un sfert din cantitatea de branza cu bulionul.
5. Incorporeaza ardeii si ceapa. Mixeaza iar.
6. Amesteca mararul cu restul de branza.
7. Intinde o folie alimentara pe masa.
8. Intinde pe ea branza cu ardeii. Trebuie sa obtii o foaie potrivita ca grosime.
9. Acoper-o cu branza cu marar.
10. Ruleaza usor, sigileaza capetele si baga in frigider pentru cel putin 2-3 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024