Prima pagină » Culinar » Aperitive » Rulada cu sunca, cascaval si ou. Cel mai tare aperitiv preferat de sute de gospodine
Rulada cu sunca, cascaval si ou. Cel mai tare aperitiv preferat de sute de gospodine

Rulada cu sunca, cascaval si ou. Cel mai tare aperitiv preferat de sute de gospodine

16 feb. 2017, 11:48,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:18157;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Daca nu aveti nici o idee de aperitiv pentru pranz sau cina, astazi va oferim o reteta de rulada cu sunca, cascaval si ou. Gustul se poate personaliza, astfel incat puteti sa diversificati in multe feluri aceasta reteta.

Ingrediente:

Pentru aluat:
5 oua
1 cana faina
1 cana iaurt
1/2 pachet de praf de copt
o jumatate lingurita de sare

Pentru umplere:
sunca sau salam optional
branza
maioneza
smantana
ou fiert
branza grasa
boia de ardei

Mod de preparare:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat pana veti obtine o spuma. Se bat galbenusurile de ou, apoi se adauga faina cu praful de copt amestecate in prealabil. Treptat, se adauga iaurtul si sarea.
Cand amestecul se ingroasa, se adauga incet albusurile batute. Amestecul rezultat este plasat intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se coace timp de 15-20 de minute.

Dupa coacere aluatul este pus pe un prosop umed pe care anterior ati pus o folie de impachetat. Dupa ce s-a racit, se aranjeaza umplutura si se ruleaza sub forma de rulada. Ingredientele pentru umplutura si cantitatea sunt alese in functie de gustul fiecaruia.
Lasati rulada in frigider cu 1 ora inainte de servire. Pentru rulada din imagine, se adauga 4-5 linguri de spanac tocat in aluatul primar.

sursa: bewoman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *