Ingrediente:
1 kg carne de vita
2 oua
1 cana pesmet
putina sare
putin piper negru, proaspat rasnit
putin usturoi pudra
Mod de preparare:
1. Pune toate ingredientele intr-un bol si amesteca foarte bine.
2. Tapeteaza cu folie de aluminiu o tava de copt.
3. Pune compozitia in ea si intinde-o cat mai bine pe toata suprafata tavii.
4. Acopera cu felii de sunca.
5. Pune apoi un strat de felii de branza.
6. Acopera cu cateva funze de spanac, spalate foarte bine.
7. Ruleaza usor, dintr-un capat in altul, folosindu-te de folia de aluminiu. Strange cat mai bine.
8. Desfa apoi folia si aranjeaza capetele ruladei.
9. In alta tava, tapetata tot cu folie de aluminiu, pune fasii de muschi sau de bacon. Pune-le astfel incat sa obtii un fel de evantai.
10. Pune rulada intr-un capat si ruleaza pana in celalalt capat.
11. Inveleste bine rulada in folie, dupa care las-o in tava si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 25 de minute. Mareste apoi temperatura la 260 de grade. Rulada e gata dupa alte 25 de minute.