Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciuni scurte care fac minuni. Ce să rostești pentru a primi binecuvântarea divină

Rugăciuni scurte care fac minuni. Ce să rostești pentru a primi binecuvântarea divină

11 apr. 2023, 13:46,
în Stiri si curiozitati

Ești în căutarea unor rugăciuni scurte care fac minuni? Ai nimerit cum nu se poate mai bine! Rostește aceste trei rugăciuni în fiecare zi, pentru a primi binecuvântarea divină.

Rugăciunea zilnică face minuni celui care crede în ea. Cel care nu are încredere în puterea ei, nu va gusta din bunătatea Domnului și nu se va bucura de o viață miraculoasă. Crede mereu că rugile rostite zi de zi te ajută să mergi mai departe, atunci când îți dorești să renunți, fiindcă doar așa vei avea putere să te ridici, să te scuturi și să începi un nou drum.

Rugăciuni scurte care fac minuni. Rostește-le în fiecare zi și viața ți se va schimba

Iată trei rugăciuni scurte care fac minuni. Roastește-le zi și noapte și bucură-te de o viață magică.

Rugăciune către Maica Domnului pentru sănătate

„Preasfântă, Preacurată şi Preaminunată Fecioară şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) şi vindecă-ne pe noi, pe cei din familiile noastre şi pe toţi suferinzii din lumea asta bolnavă, de bolile grele, de bolile ştiute şi neştiute de noi. Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc. Îţi mulţumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite. Amin”

icoană cu maica domnului

„Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc…”

 

Rugăciunea Sfântului Efrem Sirul care face minuni

„Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie.

Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale.

Așa Doamne, Împărate, dăruiește-mi ca să-mi văd greșalele mele și să nu osândesc pe fratele meu, că binecuvântat ești în vecii vecilor. Amin.”

icoana cu sf efrem sirul

„Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale.”

Rugăciune Sfântului Andrei pentru bunăstare și împlinire

„Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis şi s-a făcut făptura, nu întoarce dumnezeiasca Ta faţă de la noi cei păcătoşi, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică şi înfricoşătoare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre pe care în toată ziua, cu nesocotinţă, în chip nenumărat le săvârşim.

Noi suntem păcătoşi şi pătimaşi, netrebnici şi plini de răutate, iar Tu eşti izvorul vieţii şi al milostivirii; nu ne lăsa, Doamne; nu trece rugăciunea noastră, a păcătoşilor, nici nu răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci, pentru că nu suntem vrednici a câştiga prin sârguinţa cea de toate zilele milostivirea Ta, dăruieşte-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv. Pentru rugăciunile Apostolului Tău Andrei, dăruieşte-ne nouă sănătate şi viaţă ferită de toată răutatea. Pentru pomenirea lui cea de azi ne întăreşte cu darul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor noastre, cu bucurie să lăudăm prăznuirea lui şi să slăvim preasfânt numele Tău, în vecii vecilor. Amin.”

icoana cu sf andrei

„Noi suntem păcătoşi şi pătimaşi, netrebnici şi plini de răutate, iar Tu eşti izvorul vieţii şi al milostivirii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *