Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciunea Talisman făcătoare de minuni: În ce zile se rostește aceasta

Rugăciunea Talisman făcătoare de minuni: În ce zile se rostește aceasta

12 ian. 2022, 14:10,
în Stiri si curiozitati

Rugăciunea talisman făcătoare de minuni a fost descopertă în anul 1585. Aceasta a fost găsită sub mormântul Mântuitorului. Credincioșii care vor rosti această rugăciune nu vor cădea în mâinile dușmanilor. Rugăciunea poate fi rostită atunci când ai nevoie de ajutorul duhurilor sfinte.

Rugăciunea talisman poate fi rostită atunci când te afli în impas sau când ai de trecut peste un test foarte important. Credincioșii care doresc să scape de emoții pot citi această rugăciune în orice moment al zilei. Este foarte important să rostești ruga cerească cu sufletul și mintea curată. Înaintea unui examen această rugăciune îți va lumina mintea și te va scăpa de emoții.

persoana care se roaga

Rugăciunea Talisman este rostită de credincioși atunci când aceștia simt o teamă

Rugăciunea talisman făcătoare de minuni: Cum se citește corect

Atunci când ții frică să mori subit poți citi rugăciunea talisman. Această rugă este una dintre cele mai puternice, având efecte miraculoase. În orice moment al zilei, rugăciunea te va scăpa de chinuri și dureri. Dacă rugăciunea talisman este rostită înainte de nașterea unei femei sau înainte de examen, aceasta te va ușura și te va scăpa de emoții.

De asemenea, rugăciunea poate fi rostită de credincioșii care doresc să-și protejeze casa de spirite rele. Acela care va citi în casa sa rugăciunea o va feri de fulgere și necazuri. Rugăciunea Talisman păzește de orice primejdie și pe creștinul care crede cu desăvârșire în ea. De asemenea, rugăciunea este atât de puternică încât protejează și pe cei care doar o aud.

„Doamne Atotputernic care ai suferit pentru toate păcatele mele, vin-o întru ajutor.
Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, revarsă asupra mea tot binele.
Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, depărtează de la mine tot răul.
Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, fa si ajung pe calea mântuirii.
Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, depărtează de la mine atingerea morții.
Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, păzește-mă de orice accidente corporale și temporale.
Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, fii întreaga mea nădejde.
Doamne Atotputernic, fă să ador Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, Nazariteanul crucificat și ai grijă de mine.
Sfânta Cruce a lui Iisus Cristos, fă ca duhul rău să fugă de la mine în vecii vecilor.
În cinstea sângelui neprețuit al lui Iisus Cristos, în cinstea încarnării spre viața veșnică, precum este adevărat ca Iisus Cristos este născut în ziua Crăciunului și că a murit în ziua de Vinerea Mare. Amin.”

persoana care se roaga

De asemenea, rugăciunea poate fi rostită de credincioșii care doresc să-și protejeze casa de spirite rele

În ce momente trebuie spusă Rugăciunea Talisman

Rugăciunea Talisman este rostită de credincioși atunci când aceștia simt o teamă. Foarte indicat este să te protejezi cu ajutorul acestei rugi după ce ai trecut printr-o ceartă sau ai pierdut un loc de muncă. Există o zi din săptămână în care Rugăciunea nu trebuie citită. Duminica este considerată o zi pentru odihnă. Astfel, în această zi sfântă te poți ruga la Maica Domnului sau la alți Sfinți precum Mina sau Ioan cel Nou.

persoana cu mainele pe biblie in timp se ce roaga

Atunci când ții frică să mori subit poți citi rugăciunea talisman

Foarte mulți elevi și studenți rostesc rugăciunea talisman înainte de a susține un examen. Aceștia au observat că ruga îi ajută să treacă mai ușor prin test. De asemenea, aceasta ajută să obții un rezultat mai mult indiferent de situație. Chiar dacă nu este o rugăciune indicată pentru găsirea unui loc de muncă, o parte dintre ortodocși au mărturisit că și-au găsit un serviciu după ce au rostit-o.

Din moment ce rostești rugăciunea talisman făcătoare de minuni trebuie să crezi cu tot sufletul în puterea ei. Duhul Sfântă vine în ajutorul celui care are credință în suflet. Iar pentru a reuși la un examen sau test, ruga trebuie citită pe parcursul întregii săptămâni, cu excepția zilei de duminică.

femeie care se roaga cu capul pe biblie

Rugăciunea talisman făcătoare de minuni a fost descopertă în anul 1585

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *