Prima pagină » Cancan » Rugăciunea pentru dușmanii care te asupresc, te va scăpa de ghinion și răutățile celor din jur. Spune-o de cel puțin trei ori pe zi pentru a primi ajutorul divin

Rugăciunea pentru dușmanii care te asupresc, te va scăpa de ghinion și răutățile celor din jur. Spune-o de cel puțin trei ori pe zi pentru a primi ajutorul divin

17 iun. 2024, 12:54,
în Stiri si curiozitati

Rugăciunea pentru dușmanii care te asupresc este o rugăciune plină de patos și milostenie ce trebuie spusă dacă simți că cei apropiați ți-ar vrea răul.

Dacă simți că viața ta se întunecă la fiecare pas sau că ghinionul te urmărește oriunde te-ai uita, s-ar putea să fie vorba de un blestem sau rău făcut de cineva apropiat ție. Rugăciunea pentru dușmanii care te asupresc mai mult ca sigur te va ajuta să scapi de probleme din viața ta cotidiană.

Rugăciune pentru dușmanii care te asupresc

Această rugăciune închinată Apostolilor te va ajuta să înfrunți cu bine și să treci peste asupririle, dar și gândurile rele ce au fost îndreptate către tine de acei oameni ce îți vor răul.

„Pe voi, Apostoli slăviți ai lui Iisus, Mântuitorul v-a rânduit să fiți stâlpi ai Bisericii pe care a întemeiat-o. Pe tine, Sfinte Petre, Mântuitorul te-a ales să fii piatra de temelie a Sfintei Biserici și ți-a dăruit harul să-i întărești în credință pe toți frații tăi. Pe tine, Sfinte Pavel, Mântuitorul te-a făcut din dușman un ales prieten, iar Duhul Sfânt te-a numit să le arăți neamurilor toate comorile învățăturii creștine.

Sfinte Petre și Sfinte Pavel, amândoi ați lucrat cu neobosită însuflețire la răspândirea Împărăției lui Hristos, pecetluind mărturia devotamentului pentru Mântuitor cu sângele vostru. La voi ne rugăm, când osânda unei judecăți nedrepte se abate asupra vieții noastre, să-i îndepărtați pe farisei din drumul nostru, luându-le cheile puterii, iar cuvântul lor să nu fie lucrător împotriva noastră. Amin. Acolo, în Împărăția lui Dumnezeu, vă bucurați de vederea Lui în slava cerească. De acolo, priviți spre Biserica lui Hristos care călăuzește popoarele, pentru ca ele să vadă lumina Evangheliei și să nu rătăcească drumul care duce la izvoarele tămăduitoare ale harului.

Ne închinăm vouă, să-L rugați pe Mântuitorul nostru să-i lumineze și să-i apere de orice necaz pe episcopi, pe preoți și întregul popor creștin. Rugați-L pe Domnul secerișului să trimită lucrători sârguincioși în ogorul Tău, pentru ca toți oamenii de bună credință să aibă parte de binefacerile pe care le primim de la Dumnezeu prin Sfânta Biserică. Slăviți Apostoli Petru și Pavel, să ascultați rugăciunea noastră, credincioși încercați de cumplite necazuri, să fiți milostivi și să îndepărtați din viața noastră furia dușmanilor porniți să ne doboare cu orice preț. Amin. (rugaciunipentrusuflet.com)”

 De ce e bine să ne rugăm în asemenea situații

Persoanele din jurul nostru pot părea că ne sunt alături, dar uneori interesele lor pot fi altele. Pentru a te menține departe de pericole și de invidia oamenilor, rostește această rugăciune puternică.

Fie că te simți urmărit de ghinioane sau crezi că cei din jurul tău îți vor răul, rostește aceste rugăciuni puternice care te vor ține departe de invidie și gânduri negative.

Cel care rostește această rugăciune va simți imediat că scapă de dușmani, de nedreptăți, de ghinion și răutăți. Efectele se văd imediat, iar tu vei avea sufletul mai ușor, reușind astfel să muncești și să atingi țelurile pe care ți le-ai propus în viață. Această rugăciune are un efect benefic și terapeutic asupra ta. Implorând ajutorul sfinților Apostoli și al lui Dumnezeu, vei putea să scapi de aceste probleme care îți macină viața.

Fără rugăciune, ne aflăm departe de Dumnezeu, uneori nervoși, alteori deznădăjduiți și deseori neîmpliniți. Doar prin rugăciune putem afla pacea din sufletul nostru.

Rugăciunea este un moment de conexiune cu divinul, un refugiu în care găsim alinare și liniște. În vremuri de încercare sau de bucurie, rugăciunea ne întărește credința și ne aduce în comuniune cu ceea ce este mai înalt. Ea ne îndrumă pașii și ne luminează calea în cele mai întunecate momente.

Prin rugăciune, ne deschidem inima către harul divin și către înțelepciunea care ne călăuzește viețile. Este un dialog sincer cu noi înșine și cu Divinitatea, care aduce alinare și speranță în fiecare zi.

Rugăciunea pentru dușmanii care te asupresc este o rugăciune plină de patos și milostenie ce trebuie spusă dacă simți că cei apropiați ți-ar vrea răul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *