Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciunea mamei pentru fiica sa. Când și cum se rostește

Rugăciunea mamei pentru fiica sa. Când și cum se rostește

15 dec. 2022, 10:51, 1 ,
în Stiri si curiozitati

Rugăciunea mamei pentru fiica sa are o putere deosebită și este făcătoare de minuni. Pentru binele copiilor, îndepărtarea relelor și luminarea minții, mamele rostesc zilnic rugăciuni tămăduitoare. Ruga mamei pentru fiica sa este de grabnic ajutor la vreme de necaz în familie, deznădejde și grea încercare trupească sau sufletească. Iată când și cum se rostește.

Rugăciunea mamei pentru fiica sa

La vreme de întristare, boală și suferință în familie este bine să se rostească rugăciunea mamei pentru fiica sa. Această rugă are o putere vindecătoare deosebită, fiind făcătoare de minuni dacă este spusă cu multă credință, smerenie și cu mintea eliberată de gânduri negre. Ruga mamei pentru fiica sa se citește cât mai des cu putință pentru binecuvântarea divină, luminarea minții și spor în toate.

,,Sfânta Maică a lui Dumnezeu, Maica Domnului nostru Iisus Hristos, Te rog să ai milă de robul lui Dumnezeu (numele fiicei) și să o ajuți să se elibereze de povara ei în siguranță. Oh, toată dragostea și dragostea Doamnei din Cer, vin la ajutorul fiicei mele, Doar de la tine aștept ajutorul, eu mă prind de imaginea ta și mă rog pentru protecția Celui Preaiubit pentru fiica mea Tu, Sfintei Maica Domnului, fii milostiv pentru ea și nu o lăsa într-o oră dificilă. Amin!”

Pe lângă această rugăciune făcătoare de minuni, este bine să rostim în fiecare dimineață sau seară rugăciunea Sf. Cruci pentru ajutor imediat. Aceasta se spune pentru a avea parte de ajutorul tuturor forțelor cerești, de înțelegere în familie și spor în casă. De grabnic ajutor în cele mai grele momente este și Psalmul 26 care se citește pentru vindecarea de boli și iertarea păcatelor lumești.

Cum să te rogi pentru binele familiei

Rugăciunile mamelor pentru copiii săi sunt înzestrate cu o putere vindecătoare deosebită. Este binecunoscut faptul că rugile acestea fac minuni și au un efect imediat dacă sunt spuse cu multă credință și smerenie. Pentru binele copiilor și ocrotirea familiei, mamele rostesc în fiecare zi acatiste și rugăciuni către Maica Domnului sau către Mântuitorul.

,,Dumnezeule, Ziditorule al tuturor făpturilor! Adăugând milă peste milă, m-ai făcut vrednică să fiu mamă, bunătatea Ta mi-a dăruit copii, şi îndrăznesc să spun că ei sunt copiii Tăi, fiindcă le-ai dat fiinţă, i-ai făcut vii înzestrându-i cu suflet nemuritor, i-ai renăscut prin botez spre viaţa cea potrivită cu voia Ta, i-ai înfiat şi i-ai primit în sânul Bisericii Tale.

Doamne! Păzeşte-i în har până la sfârşitul vieţii lor, învredniceşte-i să se împărtăşească de Tainele legământului Tău, sfinţeşte-i cu adevărul Tău, ca să se sfinţească în ei şi prin ei sfânt numele Tău! Trimite-mi ajutorul Tău haric ca să îi cresc spre slava numelui Tău şi folosul aproapelui! Dă-mi în scopul acesta răbdare şi putere! (…)

Judecătorule Drept, Care îi pedepseşti pe copii pentru păcatele părinţilor până la al treilea şi al patrulea neam! Abate această pedeapsă de la copiii mei, nu îi bate pe ei pentru păcatele mele, ci stropeşte-i pe ei cu roua harului Tău, ca să sporească în virtute şi în sfinţenie, să crească întru bună voirea Ta şi întru dragostea oamenilor evlavioşi.”

Rugăciunea mamei pentru fiica sa are o putere tămăduitoare deosebită și se rostește cât mai des cu putință pentru binecuvântarea familiei, spor în casă și luminarea minții. Mamele citesc în fiecare zi acatiste și rugi făcătoare de minuni pentru binele și ocrotirea copiilor, dar și pentru iertarea păcatelor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024