Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciunea de la 12 noaptea: Cea mai puternică rugăciune de rostit când cerurile sunt deschise

Rugăciunea de la 12 noaptea: Cea mai puternică rugăciune de rostit când cerurile sunt deschise

29 sept. 2021, 11:19,
B, , h, , în Stiri si curiozitati

Rugăciunea de 12 noaptea este foarte puternică și este important să fie citită zilnic. Sfinții Părinți sfătuiesc să se facă metanii sau închinăciuni.

Atunci când se rostește această rugăciune este bine să se facă trei metanii după fiecare rând sau trei închinăciuni, în zilele în care nu se fac metanii. Totuși, persoanele bolnave sau care au anumite probleme pot face doar câte o metanie sau doar o închinăciune, fiindcă Dumnezeu primește fiecare osteneală. Rânduiala lăsată de Sfinții Părinți este bine să fie respectată de cei care pot și au evlavie.

Rugăciunea de la 12 noaptea: Lucruri bune i se va întâmpla celui care o rostește zilnic

Atunci când citim această rugăciune, puterile cerești mijlocesc pentru noi înaintea lui Dumnezeu. Ea trebuie citită noaptea între orele 00:00 şi 03:00, când cerurile sunt deschise, iar rugăciunea ajunge direct acolo unde trebuie.

„Milostivă să-mi fii mie Preasfântă Treime;
Milostivă să-mi fii mie Preasfântă Născătoare de Dumnezeu;
Milostivi să-mi fiţi mie cei 4 Evanghelişti ai Domnului;
Milostiv să-mi fii mie Sfinte Ioane Botezătorule al Domnului;
Milostivi să-mi fiţi mie cei 12 Apostoli ai Domnului;
Milostivi să-mi fiţi mie cei 70 Apostoli ai Domnului;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi sfinţii din ceruri şi toate puterile cereşti;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Părinţi din ceruri;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Mucenici din ceruri;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Cuvioşi din ceruri;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Părinţi Ierarhi din ceruri;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Martiri din ceruri;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Prooroci din ceruri;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Pustnici din ceruri;
Milostive să-mi fiţi mie toate Sfintele Cuvioase Femei din ceruri;
Milostive să-mi fiţi mie toate Sfintele Muceniţe Fecioare din ceruri;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Arhangheli din ceruri;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii Îngeri din ceruri;
Milostivi să-mi fiţi mie toţi Sfinţii zilei de astăzi;
Milostivă să-mi fii mie toată puterea cea lucrătoare a cerului;
Milostiv să-mi fii mie Sfinte Patron al meu (numele);
Milostiv să-mi fii mie Sfinte Patron al casei (numele);
Milostiv să-mi fii mie îngeraşul meu sfânt păzitor. Amin.”

 

Rugăciuni de seară folositoare

Înainte să adormi este bine să citește rugăciuni către Dumnezeu, către Maica Domnului și către Sfântul Anton. Ele te vor ajuta să adormi mai repede și să ai un somn liniștit.

Rugăciune de seară către Dumnezeu

„Doamne, Dumnezeul nostru, iartă-mă pentru tot ce trebuia să spun și nu am spus, pentru tot ce trebuia să fac și nu am făcut, pentru tot ce trebuia să iubesc și nu am iubit. Apără-mi, te rog, Doamne, familia, căci restul nu e decât praf și vânt.

Doamne, Dumnezeul nostru, în Care am crezut și al Cărui nume mai mult decât tot numele Îl chemăm мультитул, dă-ne nouă iertare sufletului și trupului, celor ce mergem spre somn, păzește-ne de toată nălucirea întunericului.

Potolește, Doamne, Dumnezeul nostru, pornirea poftelor, stinge aprinderea zburdării trupești și ne dă în curăție a viețui cu lucrurile și cu cuvintele купить тактические перчатки, că dobândind viață cu fapte bune să nu cădem din binele Tău cel făgăduit, că bine ești cuvântat în veci. Amin!”

Rugăciune de seară către Maica Domnului

„Preacurată și binecuvântată de Dumnezeu Născătoare Marie, Maică cea bună a Bunului Împărat, varsă mila Fiului Tău și Dumnezeului nostru spre pătimașul meu suflet și cu rugăciunile tale mă îndreptează spre fapte bune, ca preacinstit cealaltă vreme a vieții mele fără prihană să o trec și pentru tine Raiul să dobândesc, Fecioară de Dumnezeu Născătoare, care ești una Curată și binecuvântată. Amin!”

Rugăciune de seară către Sfântul Anton

„Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a-i ajută pe cei nevoiași și săraci, ajută-mă să-mi câștig pâinea cea de toate zilele мультитул купить. Iată în ce greutăți mă aflu eu și familia mea: (spui greutățile). Nu știu ce să fac și încotro să mă îndrept.

Faptele tale minunate au aruncat o rază de speranța și în sufletul meu și mă îndeamnă să alerg la mijlocirea ta. Știu că Dumnezeu, care orânduiește toate, cunoaște starea mea, dar nu sunt vrednic să apar în fața lui. De aceea cer sprijinul tău. Vin cu toată încrederea la ține, sfinte Antoane! Ai milă de mine și de familia mea плед. Luminează mintea și mișcă inima celor mai mari că să ia o hotărâre bună în situația mea. Fă-i să înțeleagă greutățile în care mă zbat eu și familia mea.

Locul de muncă potrivit înseamnă pentru mine câștigarea celor necesare existenței mele și a familiei mele постільна білизна. De aceea, te rog, ajută-mă să găsesc un serviciu potrivit, că să trăiesc cinstit din munca mea. Nădăjduiesc că mă vei ajută. Voi stărui în această rugăciune până când ea se va împlini. Amin!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 august 2024
05 august 2024