Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciune pentru vise urâte. Arhanghelul Mihail te apără de înșelăciunea diavolească

Rugăciune pentru vise urâte. Arhanghelul Mihail te apără de înșelăciunea diavolească

17 mart. 2021, 09:56,
în Stiri si curiozitati

Oricine a pățit măcar o dată în viață să viseze urât. De aceea este bine înainte de culcare să spui o rugăciune pentru a scăpa de vise urâte.

În tradiția populară se spune că visele, indiferent de ce fel sunt, îți pot oferi indicii despre sănătatea ta, îți arată ce se află în subconștientul tău sau prevestesc niște eveniemnte care urmează să aibă loc. Mai mult se spune că visele urâte sunt un semn de avertizare pe care îl primești cu întâmplări negative ce urmează să aibă loc.

Potrivit poreților, visele urâte sunt provocate de diavol, care îți apare în vis sub diferite chipuri. Acestea au menirea să-ți tulbure sufletul și să te înfricoșeze. În cazul în care persoana care a avut acel vis urât, spun teologii, are mintea și sufletul curat, va înțelege că este un vicleșug al necuratului și va trezi trupul pentru a alunga duhurile acelea rele care îți dau târcolae. În schimb, dacă persoana nu are sufletul curat va da crezare acelro vise și va cădea în plasa necuratului.

Rugăciune pentru vise urâte: Scapă de patimile care te fac să păcătuiești!

Preoții susțin că visele urâte pot proveni din patimile din sufletul nostru și care sunt scoase la iveală prin anumite gesturi sau gânduri pe care le-am avut în timpul zilei. Patimile înrobesc sufletul, iar visele urâte arată că acele duhuri rele îi dau târcoale deoarece nu s-a curățit deplin de păcate.

Persoanele care au vise urâte, trebuie înainte de a se culca să se roage din inimă și să se împotrivească gândurilor rele care îi pot da târcoale în timpul somnului.

De cele mai multe ori, în rugăciunile noastre pentur vise urâte îl pomenim pe Sfântul Arhanghel deoarece el a fost cel care l-a biruit pe Lucifer în lupta pentru rai.

Rugăciune pentru izbăvirea de vise urâte

„Doamne, Dumnezeule mare, Împărate Cel fără de început, trimite pe Mihail, Arhanghelul Tău în ajutorul meu, ca să mă scape de vrăjmașii cei văzuți și nevăzuți.

O, Mihaile, mare Arhanghele, întâiule stătător și voievod al cereștilor puteri, fii mie ajutor întru toate, în strâmbătăți, în scârbe, întru mâhnire, în pustii, pe cale și pe apă, și mă izbăvește de toată înșelăciunea diavolească.

Iar când mă vei auzi pe mine robul tău, rugându-mă ție și chemând numele tău, grăbește spre ajutorul meu, și auzi rugăciunea mea.

Așa mare Arhanghele, biruiește pe toți cei care se împotrivesc mie, și mă acoperă și mă apără de cel viclean cu puterea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci, și cu solirile marilor Arhangheli, și ale tuturor puterilor cerești, totodeauna, acum și pururea și în vecii vecilor, amin.”

Visele urâte, o reflectare a temerilor

Energoiterapeuții susțin că visele urâte rămân în subconștient și le ținem minte mult timp deoarece reflectă temerile cele mai ascunse.

Persoanele care au trăiri intense, în timpul somnului, când corpul lor astral se desprinde, au tresăriri ușoare în somn și dorm foarte adânc. Atunci pot să apară vise premonitorii, considerate de mulți vise urâte. Energoterapeuții spun că atunci când visezi urât trebuie să te aștepți la viceversa, la ceva frumos ce urmează să se întâmple în viața ta.

În plus, aceștia consideră că un vis urât pentru o persoană poate fi considerat diferit de altul, totul depinzând de legăturile karmice din alte vieți. Astfel, cei care piered o persoană dragă încep să aibă coșmaruri din cauza legăturilor păstrate cu acele persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *