Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor: Cea mai puternică rugăciune către Fecioara Maria

Rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor: Cea mai puternică rugăciune către Fecioara Maria

06 oct. 2021, 13:32,
în Stiri si curiozitati

Orice credincios a pățit măcar o dată în viață să aibă o dorință importantă pe care să o vrea îndeplinită. Pentru astfel de momente, cel mai bun lcuru pe care îl poți face este să spui o rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor.

Dacă această rugăciune vine din adâncul sufletului tău, n uare cum să nu ajungă la bunul Dumnezeu.

Una dintre cele mai puternice rugăciuni pentru îndeplinirea dorințelor este cea către Fecioara Maria, pe care să o rugați să ducă rugăciunea către Dumnezeu Tatăl. În momentul în care o rugați pe Fecioara Maria să vă medieze rugăciunea, ea ajunge negreșit la Dumnezeu.

Rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor trebuie spusă de 10 ori pe zi, timp de 9 marți, având o lumânare sfințită aprinsă.

Icoana Maica Domnului

Rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor: Cum să te rogi Maicii Domnului

Una dintre cele mai puternice rugăciuni pentru îndeplinirea dorințelor se îndreaptă către Sfânta Maică a Domnului nostru Iisus Hristos și este bine să fie spusă în fața unei icoane a Fecioarei Maria, cu o lumânare sfințită în mână:

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

grafica persoana care se roaga

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

După ce se spune această rugăciune, se rostește Tatăl Nostru, după care trebuie spus:

„Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin”

Icoana Maica Domnului

Alte rugăciuni pentru îndeplinirea rugăciunilor

Pentru îndeplinirea dorințelor, credincioșii pot spune o rugăciune către Sfântul Anton de la Padova, timp de 13 marţi consecutive. Preoții recomandă ca aceste rugăciuni să fie rostite stand în genunchi, în fiecare marţi. Zilele de marţi trebuiesc ţinute una după cealaltă.

În aceste zile de marți, în care spuneți rugăciunea ar fi bine să aveți grijă de cei neajutorați, să daţi de mâncare celor săraci, deoarece Sfântul Anton iubeşte mult săracii şi a împărţit mâncarea de nenumărate ori cu ei.

Alte rugăciuni pe care le pot spune credincioșii pentru îndeplinirea dorinețlor sunt Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru îndeplinirea dorințelor, Rugăciunea Stareților de la Optina pentru îndeplinirea dorințelor sau Rugăciunea Inimii pentru îndeplinirea dorințelor. De ce este atât de puternică.

Icoana Maica Domnului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *