Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciune pentru găsirea unui loc de muncă către Sfântul Anton. Cum să o rostești

Rugăciune pentru găsirea unui loc de muncă către Sfântul Anton. Cum să o rostești

29 aug. 2022, 10:00,
în Stiri si curiozitati

Rugăciunea pentru găsirea unui loc de muncă a Sfântului Anton este foarte puternică. Cel care o rostește în fiecare zi, va primi ajutorul divin numaidecât.

Sfântul Anton de Padova, cunoscut și sub numele de Sfântul Anton de Lisabona, s-a născut pe 15 august 1195 în Lisabona și a decedat pe 13 iunie 1231, în apropiere de Padova. El a fost un preot catolic portughez și un călugăr al Ordinului Franciscan, fiind canonizat pe 13 mai 1232, la mai puțin de un an de la moartea sa. Mai mult, pe 16 ianuarie 1946, Sfântul Anton a fost proclamat Doctor al Bisericii.

Iată care este cea mai puternică rugăciune către Sfântul Anton de Padova și cum să o rostești.

imagine cu sfântul Anton de Padova

Sfântul Anton de Padova, cunoscut și sub numele de Sfântul Anton de Lisabona, s-a născut pe 15 august 1195 în Lisabona și a decedat pe 13 iunie 1231, în apropiere de Padova.

Rugăciunea pentru găsirea unui loc de muncă a Sfântului Anton. De ce să o rostești în fiecare zi?

Rostește această rugăciune în fiecare zi și Sfântul Anton te va ajuta să obții locul de muncă visat. Se începe cu Sfânta Cruce și se rostește în fața unei candele aprinse.

„Sfinte Antoane, tu ai primit de la Dumnezeu darul de a-i ajuta pe cei nevoiaşi şi săraci, ajută-mă să-mi procur pâinea cea de toate zilele. Iată în ce greutăţi mă aflu eu şi familia mea. Nu ştiu ce să fac şi încotro să mă îndrept. Faptele tale minunate au aruncat o rază de speranţă şi în sufletul meu şi mă îndeamnă să alerg la mijlocirea ta.

Ştiu că Dumnezeu, care orânduieşte toate, cunoaşte starea mea, dar nu sunt vrednic să apar în faţa lui. De aceea cer sprijinul tău. Vin cu toată încrederea la tine, Sfinte Antoane! Ai milă de mine (şi de familia mea). Luminează mintea şi mişcă inima celor mai mari ca să ia o hotărâre bună în situaţia mea: fă-i să înţeleagă greutăţile în care mă zbat eu (şi familia mea).

Locul de muncă potrivit înseamnă pentru mine câştigarea celor necesare existenţei mele (şi a familiei). De aceea te rog ajută-mă să găsesc un serviciu potrivit, ca să trăiesc cinstit din munca mea. Nădăjduiesc că mă vei ajuta. Voi stărui în această rugăciune până când ea se va împlini.

Amin.”

imagine cu sfântul Anton de Padova

Rostește această rugăciune în fiecare zi și Sfântul Anton te va ajuta să obții locul de muncă visat.

Rugăciunile închinate Sfântului Anton pentru îndeplinirea dorințelor

Roagă-te Sfântului Anton trei marți la rând, iar cele mai arzătoare dorințe ale tale vor deveni realitate.

Rugăciunea primei zile de marți

„Mărite Sfinte Antoane, multe minuni şi haruri ai împărţit celor ce aleargă cu credinţă vie la tine, la şirul acesta neîntrerupt, mai adaugă încă unul şi pentru mine. Dă-mi harul unei credinţe vii, al unei nădejdi neclintite şi al unei iubiri aprinse către Dumnezeu, că să mă feresc pururea de moartea păcatului şi să-mi păstrez pururea viaţa binecuvântată a harului aici pe pământ, că să ajung la viaţa cea nesfârşită în cer. Amin.”

Rugăciunea celei de-a doua marți

„Mărite Sfinte Antoane, greşelile mele sunt multe şi fără număr. Am rătăcit mult de la calea cea dreaptă. Am supărat pe Dumnezeu şi pe aproapele meu. Sfinte Antoane, tu eşți curăţitorul tuturor greşelilor, împrăştie te rog cu lumina dumnezeiască ce ai primit-o de la Pruncuşorul Iisus, împrăştie din mine şi din jurul meu negura tuturor greşelilor împotriva credinţei mele şi călăuzeşte-mă pe calea desăvârşirii creşțineşti, că să văd prin Tine lumina cea neapropiată. Amin.”

Rugăciunea celei de-a treia marți

„Mărite Sfinte Antoane, orbirea minţii şi învârtoşarea inimii sunt cele mai mari nenorociri pentru un suflet şi mă ţîn legat de păcat aşa de tare, încât mă fac să uit de făgăduinţele făcute la mărturisire, de a mă lepăda de păcat şi a fugi de prilejurile rele, spre a dobândi iertare. Tu eşți flacăra vie de iubire, nu mă lăsă să mor în starea aceasta şi să mă pierd în veci. Dă-mi o încredere mare în meritele lui Hristos şi luminează-mă că să cunosc răutatea păcatului şi dă-mi tărie că să-l înconjur întotdeauna. Amin…”

imagine cu sfântul Anton de Padova

„Mărite Sfinte Antoane, multe minuni şi haruri ai împărţit celor ce aleargă cu credinţă vie la tine, la şirul acesta neîntrerupt, mai adaugă încă unul şi pentru mine…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *