Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciune la icoana Maicii Domnului. Ce trebuie să rostești pentru a scăpa de rele

Rugăciune la icoana Maicii Domnului. Ce trebuie să rostești pentru a scăpa de rele

13 ian. 2022, 09:57,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

În momentele de grea suferință trupească și sufletească este bine să rostim o rugăciune la icoana Maicii Domnului. Aceasta este una dintre cele mai puternice rugi făcătoare de minuni și grabnic vindecătoare. Iată ce trebuie să rostești pentru a scăpa de rele.

Cea mai puternică rugăciune la icoana Maicii Domnului

De fiecare dată când ne simțim copleșiți de probleme și necazuri este bine să rostim o rugăciune vindecătoare. Tot mai multe persoane se confruntă cu situații dificile fie la locul de muncă, fie acasă. Rostirea unei rugăciuni la icoana Maicii Domnului îl ajută pe credincios să se liniștească și să treacă mai ușor peste rele. 

Preoții ne sfătuiesc să rostim o rugăciune la icoana Maicii Domnului în fiecare zi pentru a avea parte de ocrotirea divină și de sănătate. Această rugă grabnic ajutătoare se spune în liniște și cu multă convingere. Fie se rostește această rugăciune acasă, în fața icoanei, fie la biserică, momentul trebuie să fie plin de smerenie. 

,,Stăpână Preabinecuvântată, pururea Fecioară, Născătoare de Dumnezeu, ceea ce ai născut mai presus de cuvânt pe Dumnezeu-Cuvântul spre mântuirea noastră şi darul Lui mai presus decât toţi din belşug l-ai primit, ceea ce eşți o mare de daruri dumnezeieşti şi râu de minuni pururea curgător, revărsând bunătatea ta tuturor celor ce cu credinţă aleargă la tine!

Căzând la icoana ta cea de minuni făcătoare, ne rugăm ţie, întru tot înduratei Maici a Stăpânului Celui iubitor de oameni: revarsă asupra noastră, Stăpână, prea bogate milele tale şi cererile noastre cele aduse ţie, celei Grabnic Ascultătoare, grăbeşte a le împlini, întocmindu-le fiecăruia spre folos, spre mângâiere şi mântuire.

Şi slobozeşte pre robii tăi (numele) şi mă slobozeşte pre mine robul tău (numele) de toată boala sufletească, de năvălirea patimilor şi de căderea în păcat, că fără împiedicare întru dreapta credinţă trăind veacul acesta, să ne învrednicim şi în cel viitor de bunătăţile cele veşnice, cu harul şi cu iubirea de oameni a Fiului şi Dumnezeului Tău, Căruia se cuvine toată slava, cinstea şi închinăciunea, dimpreună cu Cel fără de început al Său Părinte şi cu Prea Sfântul Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.”

Când se rostește această rugă pentru a scăpa de rele

Rugăciunea la icoana Maicii Domnului este cunoscută și rostită de mulți credincioși. Această rugă este făcătoare de minuni, îl ajută pe cel bolnav să se însănătoșească, iar pe cei deznădăjduiți să scape de gândurile rele. 

Preoții ne îndeamnă să apelăm la rugăciune și la sprijinul divin ori de câte ori simțim nevoia. Momentele de grea suferință trupească sau sufletească sunt copleșitoare. Rostirea unei rugăciuni la icoana Maicii Domnului va avea un efect tămăduitor asupra celui care o spune din inimă în fiecare zi.

Pe lângă aceasta rugă, este bine să rostim și rugăciunea Sf. Haralambie. Aceasta este vindecătoare de boli trupești și îi ocrotește pe cei aflați în deznădejde. 

Mai mult, rugăciunea pentru ajutor imediat trebuie rostită zilnic pentru a avea parte de binecuvântarea divină și de spor în toate. 

În perioadele în care suntem copleșiți de griji și necazuri, preoții ne sfătuiesc să rostim în fiecare seară cea mai puternică rugăciune către toate puterile cerești. Această rugă este mijlocitoare și făcătoare de minuni pentru cei care au o credință statornică. 

O altă rugăciune tămăduitoare la icoana Maicii Domnului este cea de slăvire, mulțumire și ajutor.

,,Născătoare de Dumnezeu, ceea ce ești izvorul milei,

învrednicește-ne și pe noi milostivirii tale. Caută spre robul tău cel păcătos

Arată-ți puterea, că întotdeauna

Căci nădăjduind întru tine îți strigăm,

cum oarecând ți-a strigat Gavriil, mai-marele voievod al celor fără de trup: bucură-te! Amin.”

Atunci când ne confruntăm cu o suferință trupească sau sufletească este bine să rostim o rugăciune la icoana Maicii Domnului. Aceasta rugă puternică este vindecătoare și ne scapă de toate relele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *