Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciune la 12 noaptea. Este făcătoare de minuni și îndeplinește toate dorințele

Rugăciune la 12 noaptea. Este făcătoare de minuni și îndeplinește toate dorințele

18 aug. 2023, 12:19,
în Stiri si curiozitati

Mulți credincioși rostesc la vreme de necaz și grea suferință o rugăciune la 12 noaptea. Aceasta se spune cu multă credință și smerenie și cu mintea eliberată de gânduri negre. Rugăciunea de la 12 noaptea este făcătoare de minuni și îndeplinește toate dorințele.

Rugăciune la 12 noaptea

Atunci când suntem copleșiți de probleme, necazuri, boli și ispite este bine să rostim cea mai puternică rugăciune la 12 noaptea. Aceasta are o putere vindecătoare deosebită și este de grabnic ajutor la vreme de grea suferință trupească sau sufletească.

,,O, Preacurată Maică a Domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului și a pământului, atotputernică apărătoare și tărie a noastră, primește această cântare de laudă și de mulțumire de la noi, nevrednicii robii tăi. Înalță rugăciunile noastre la tronul lui Dumnezeu și Fiul tău, ca să fie milostiv nedreptăților noastre. Să adauge harul Său tuturor celor ce cinstesc preacinstit numele tău și cu credință și cu dragoste se închină făcătoarei de minuni icoanei tale. Că nu suntem vrednici să fim miluiți de Dânsul și pentru aceasta năzuim la tine, că ești acoperitoarea noastră și grabnică ajutătoare.

Împărăteasa mea cea preabună și nădejdea mea, Născătoare de Dumnezeu, primitoarea săracilor și ajutătoarea străinilor, bucuria celor mâhniți și acoperitoarea celor necăjiți, vezi-mi nevoia, vezi-mi necazul, ajută-mi ca unui neputincios, hrănește-mă ca pe un străin; necazul meu îl știi, deci dezleagă-l precum voiești, că n-am alt ajutor afară de tine, nici altă mângâiere bună, ci numai pe tine, Maica lui Dumnezeu, ca să mă păzești și să mă acoperi, în vecii vecilor. Amin.

Și acum, Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare Fecioară, întru tot lăudată, nu înceta a te ruga pentru noi, nevrednicii robii tăi, ca să ne izbăvim de sfatul celui înșelător și de toată primejdia, și să fim păziți nevătămați de toată lovirea cea înveninată a diavolului; ci până în sfârșit cu rugăciunile tale păzește-ne pe noi neosândiți. Ca prin paza și cu ajutorul tău fiind mântuiți, slavă, laudă, mulțumită și închinăciune, pentru toate să înălțăm, Unuia în Treime Dumnezeu, Ziditorul tuturor, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Cum să te rogi pentru îndeplinirea tuturor dorințelor

Rugăciunile sunt o cale de comunicare și comuniune cu divinitatea. Acestea se rostesc cât mai des cu putință pentru a avea parte de ajutor diuvin și de binecuvântarea tuturor forțelor cerești. Rugăciunie de dimineață și cele de seară sunt făcătoare de minuni și de grabnic ajutor.

La fel de bine putem citi rugăciuni la miezul nopții pentru iertarea păcatelor, spor în casă și armonie în familie, dar și pentru îndeplinirea tuturor dorințelor.

„Doamne, Dumnezeul nostru, iartă-mă pentru tot ce trebuia să spun și nu am spus, pentru tot ce trebuia să fac și nu am făcut, pentru tot ce trebuia să iubesc și nu am iubit. Apără-mi, te rog, Doamne, familia, căci restul nu e decât praf și vânt.

Doamne, Dumnezeul nostru, în Care am crezut și al Cărui nume mai mult decât tot numele Îl chemăm, dă-ne nouă iertare sufletului și trupului, celor ce mergem spre somn, păzește-ne de toată nălucirea întunericului.

Potolește, Doamne, Dumnezeul nostru, pornirea poftelor, stinge aprinderea zburdării trupești și ne dă în curăție a viețui cu lucrurile și cu cuvintele, că dobândind viață cu fapte bune să nu cădem din binele Tău cel făgăduit, că bine ești cuvântat în veci. Amin!”

Rugăciunea rostită la 12 noaptea are o putere vindecătoare deosebită și se spune pentru a avea parte de ajutorul tuturor forțelor cerești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *