Prima pagină » Informații utile » Rugăciune împotriva dușmanilor, farmecelor și blestemelor. Rostește-o atunci când simți că ghinionul se ține lanț
Rugăciune împotriva dușmanilor, farmecelor și blestemelor. Rostește-o atunci când simți că ghinionul se ține lanț

Rugăciune împotriva dușmanilor, farmecelor și blestemelor. Rostește-o atunci când simți că ghinionul se ține lanț

18 dec. 2023, 14:55,
în Informații utile

O rugăciune împotriva dușmanilor cu o rezonanță miraculoasă, menită să ofere protecție împotriva adversităților, ghinionului și energiilor negative ale celor din jur. Această rugăciune puternică poate să îndepărteze rapid influențele nefavorabile și să deschidă calea către prosperitate, succes și încredere în sine. Dacă simți că ești urmărit de ghinion și îți este teamă că dușmanii conspiră împotriva ta, spune cu credință această rugăciune deosebit de eficientă, care te va ajuta să te izbăvești de nedreptate, răutăți și inamici.

Rugăciune împotriva dușmanilor pentru credincioși

Efectele acestei rugăciuni se manifestă prompt, oferindu-ți liniște sufletească și înlăturând dușmanii, ghinionul și orice forme de nedreptate din calea ta. Te vei simți eliberat și îți vei putea atinge obiectivele cu ușurință, construindu-ți astfel cariera visată și atingând succesul financiar.

Rugăciunea Sfinților Apostoli reprezintă un pilon de susținere pentru credincioși, întărindu-le speranța că vor înfrunta orice nedreptate și răutate din partea semenilor (dușmani), care amenință să le afecteze viața de zi cu zi.

„Pe Voi, Apostoli slăviţi ai Lui Iisus, Mântuitorul v-a rânduit să fiţi stâlpi ai Bisericii pe care a întemeiat-o. Pe tine, Sfinte Petre, Mântuitorul te-a ales să fii piatra de temelie a Sfintei Biserici şi ţi-a dăruit harul să-i întăreşti în credinţă pe toţi fraţii tăi. Pe tine, Sfinte Pavele, Mântuitorul te-a făcut din duşman un ales prieten, iar Duhul Sfânt te-a numit să le arăţi neamurilor toate comorile învăţăturii creştine.
Sfinte Petre şi Sfinte Pavele, amândoi aţi lucrat cu neobosită însufleţire la răspândirea Împărăţiei lui Hristos, pecetluind mărturia devotamentului pentru Mântuitor cu sângele vostru. La Voi ne rugăm, când osânda unei judecăţi nedrepte se abate asupra vieţii noastre, să-i îndepărtaţi pe farisei din drumul nostru, luându-le cheile puterii, iar cuvântul lor să nu fie lucrător împotriva noastră. Amin. Acolo, în Împărăţia lui Dumnezeu, vă bucuraţi de vederea Lui în slava cerească. De Acolo, priviţi spre Biserica lui Hristos care călăuzeşte popoarele, pentru ca ele să vadă lumina Evangheliei şi să nu rătăcească drumul care duce la izvoarele tămăduitoare ale harului.

Ne închinăm Vouă, să-L rugaţi pe Mântuitorul nostru să-i lumineze şi să-i apere de orice necaz pe episcopi, pe preoţi şi întregul popor creştin. Rugaţi-L pe Domnul secerişului să trimită lucrători sârguincioşi în ogorul Tău, pentru ca toţi oamenii de bunăcredinţă să aibă parte de binefacerile pe care le primim de la Dumnezeu prin Sfânta Biserică. Slăviţi Apostoli Petru şi Pavel, să ascultaţi rugăciunea noastră, credincioşi încercaţi de cumplite necazuri, să fiţi milostivi şi să îndepărtaţi din viaţa noastră furia duşmanilor porniţi să ne doboare cu orice preţ. Amin.”

Sânpetru de vară. Sărbătoarea Sfinților Petru și Pavel

Pe 29 iunie 2023, Biserica Ortodoxă cinstește memoria Sfinților Petru și Pavel, iar credincioșii participă la slujbele religioase, aduc rugăciuni și împart bucate în memoria celor decedați. În această zi de sărbătoare, fiecare creștin este îndemnat să rostească o rugăciune către Sfinții Petru și Pavel, considerată a fi un scut împotriva farmecelor, vrăjilor și blestemelor.

Sfinții Petru și Pavel, sărbătoare importantă în calendarul ortodox, sunt sărbătoriți anual pe 29 iunie, zi marcată cu o cruce roșie în calendar. Alegerea acestei date are la bază martiriul celor doi apostoli la Roma, unde Sfântul Petru a fost răstignit cu capul în jos, iar Sfântul Pavel a fost decapitat.

În tradiția românească, sărbătoarea de pe 29 iunie este cunoscută ca Sânpetru de vară și semnifică mijlocul verii agrare și debutul secerișului. Personajul Sânpetru este prezent în poveștile populare, descris ca un sfetnic al lui Dumnezeu, responsabil cu porțile și cheile Raiului. Sântul Petru se ocupă de hrănirea animalelor sălbatice, în special a lupilor, și de gestionarea grindinei pentru a o face mai puțin periculoasă.

Sărbătoarea Sfinților Petru și Pavel reprezintă un moment de importanță deosebită pentru creștinii ortodocși, care participă la slujbe, roagă pentru sufletele celor decedați și respectă tradițiile transmise de la strămoși. Printre acestea se numără obiceiul ca Sânpetru să pocnească din bici, iar scânteile rezultate să se transforme în licurici, ghizii călătorilor pierduți în pădure sau pe drumuri de munte.
Superstițiile legate de această zi includ interdicții precum aceea că femeile pistruiate ar trebui să se spele la față la ora 12:00 pentru a împiedica multiplicarea pistruiilor. De asemenea, există obiceiul ca femeile să nu mănânce mere înainte de praznic. Oamenii duc la biserică pachete cu colaci, lumânări și fructe, oferindu-le ulterior celor nevoiași.

În ciuda caracterului festiv al zilei, oamenii au permisiunea de a munci, dar nu au voie să toarcă, deoarece se crede că „se întorc colacii de la morți”. Aceasta este ziua în care rugăciunea împotriva dușmanilor are cel mai puternic efect, iar sătenii poartă pelin și usturoi în buzunare pentru a se proteja de rele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *