Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciune de vrăji și farmece către Sf. Anton de Padova. Cum poti scăpa de magia neagră
Rugăciune de vrăji și farmece către Sf. Anton de Padova. Cum poti scăpa de magia neagră

Rugăciune de vrăji și farmece către Sf. Anton de Padova. Cum poti scăpa de magia neagră

06 apr. 2021, 13:43,
în Stiri si curiozitati

Mulți oameni cad pradă unor lucrări demonice și atunci trebuie să rostească o rugăciune de vrăji și farmece către Sf. Anton de Padova. Semnele că cineva ți-a făcut farmece îți pot apărea în vis sau în viața de zi cu zi. O să simți schimbări radicale în unele lucruri pe care înainte le duceai la bun sfârșit fară prea multe griji.

În unele cazuri, schimbările apar pe plan financiar, iar în altele în viața sentimentală.

Cum știi dacă ai farmece făcute

Oamenii care au ajuns să sufere din cauza magiei negre pot simți și dureri fizice: dureri groaznice de cap, dureri între ochi, amorțeli ale mâinilor sau palpitații. În unele situații tot răul este strâns în casa în care locuiește persoana asupra căreia a fost aruncat blestemul. Dispare sporul din familie, certurile devin tot mai dese, iar lenea pare să pună stăpânire pe toți cei care locuiesc acolo.

Acestea sunt doar o parte din “simptomele” pe care Nectarie Moulatsioti le descrie în cartea sa „Despre Farmece și cum pot fi ele dezlegate”.

Sfântul Anton de Padova a fost un preot catolic, de origine portugheză, și călugăr al Ordinului Franciscan. Acesta a trăit între 1195 și 1231. A fost canonizat pe 13 mai 1232 și pe 16 ianuarie 1946 a fost proclamat Doctor al Bisericii. În fiecare an, pe 13 iunie, este comemorat.

Rugăciune de vrăji și farmece către Sf. Anton de Padova

Rugăciunea către Sf. Anton de Padova împotriva vrăjilor și farmecelor este considerată una din cele mai puternice. Mulți dintre cei care au rostit această rugăciune s-au declarat scăpați de orice probleme și lucruri negative din viața lor.

Doamne, îndură-te de noi! Doamne, Dumnezeul nostru, împărat al veacurilor, Atotputernic și Atotstăpânitor; Tu care în Babilon ai transformat în roua flacările mistuitoare ale cuptorului încins și care i-ai aparat și salvat pe cei trei tineri; Tu care ești vindecătorul sufletelor și trupurilor noastre;

Tu care ești mântuirea celor care te cheamă; îți cerem și te imploram: nimicește, alungă și pune pe fugă orice putere diabolică, orice prezență și viclenie satanică, orice influență rea și orice farmec sau deochi, făcute de persoane malefice și aruncate asupra slujitorului tău N.(se spune numele complet …). Fă te rugam ca în locul invidiei și a farmecelor să primească binefaceri din abundență, tărie, împlinire și iubire.

Tu, Doamne, iubitor de oameni, întinde mâinile tale Atotputernice și trimite brațul tău cel preaînalt și puternic și vino, cercetează și ajută pe acest slujitor al tău, pe care l-ai creat după chipul și asemănarea ta, trimițând asupra lui îngerul păcii tale; preaputemic apărător al sufletului și al trupului, care să îndepărteze și să alunge orice putere rea, orice otrăvire și vrajă, făcute de persoane corupte și invidioase și astfel slujitorul tău, care Te imploră, să-ți cânte cu recunoștință:

„Domnul este ajutorul meu și nu mă voi teme de ce-mi poate face mie omul…”

„Domnul este ajutorul meu și nu mă voi teme de ce-mi poate face mie omul…. Nu mă voi teme de rău, pentru că tu ești cu mine, Tu ești Dumnezeul meu, tăria mea, Domnul meu puternic, Domnul păcii, Părintele veacului ce va veni”.

Da, Doamne Dumnezeul nostru, ai milă de chipul și asemănarea ta și mântuiește pe slujitorul tău N. (se spune numele complet…), de orice vătămare și primejdie, care vin din farmece și protejează-l de orice rău: prin mijlocirea preabinecuvantatei, preamăritei și pururea Fecioarei Maria, Maica lui Dumnezeu și Doamna noastră, a străluciților Arhangheli și a tuturor sfinților. Amin.

Tatăl Nostru… Bucură-te Maria,… Slavă Tatălui…

În cazul în care simțiți că ați căzut victima unor oameni ce vă doresc răul, puteți rosti această rugăciune de vrăji și farmece către Sf. Anton de Padova în fiecare seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *