Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciune de vindecare miraculoasă: Cum să te rogi pentru izbăvirea de boală

Rugăciune de vindecare miraculoasă: Cum să te rogi pentru izbăvirea de boală

27 apr. 2021, 10:57,
în Stiri si curiozitati

Rugăciunea pentru sănătatea proprie sau pentru cei apropiați rostită din suflet și cu credință poate salva adesea creștinul de la multe probleme și îi conferă o stare de bine. De aceea, rugăciunea de vindecare miraculoasă adresată domnului Iisus Hristos sau Fecioarei Maria spusă cu credință au efecte puternice chiar după prima săptămână de rugă.

Cercetătorii au arătat că rugăciunile spuse pentru sine sau pentru alţii scad nivelul hormonilor de stres, reduc tensiunea arterială, durerile cronice, tulburările de somn și anxietatea.

Mai mult, rugăciunea are efecte puternice asupra sufletului, aducând liniștea și pacea sufletească celui care o rostește. Rugăciunile de vindecare miraculoasă îi ajută atât pe cei care se roagă, cât și pe familiile acestora.

Rugăciune de vindecare miraculoasă către Iisus Hristos

Rugăciune de vindecare miraculoasă către Iisus Hristos este considerată, fără doar și poate, cea mai puternică rugăciune pentru vindecarea celor mai grave boli, printre care se numără și cancerul.

Spunând această rugăciune, familia celui grav bolnav apelează direct la ajutorul Fiului Lui Dumnezeu, iar rugăciunea trebuie rostită cu o credință imensă, pentru alinarea durerilor trupului și sufletului și implorând pentru vindecare.

Familia celui grav bolnav cere putere pentru acesta pentru a putea trece peste toate suferințele și pentru rămânerea în credință și pentru a nu cădea în păcat și a nu întreba: „De ce mi se întâmplă mie, Doamne?” sau „Cu ce-am greșit, Doamne?”.

Rugăciune de vindecare miraculoasă către Iisus Hristos pe acre trebuie să o spună cel bolnav și familia lui este:

„Preaputernice şi slăvite Doamne, Iisuse Hris­toase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi şi ai pri­mit moarte pe cruce pentru mântuirea noas­tră! Din adâncul inimii Te rog să primeşti sme­rita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală!

Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre fo­losul său. Că noi neputincioşi suntem şi nu îl pu­tem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău. De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, pre­cum vei vrea. Dar, căzând înaintea Ta, Te rog, îndură-Te de robul Tău, potoleşte-i fierbinţeala, alină-i sufe­rinţa, ridică-l din patul durerii. Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor.

Şi dacă îi e de folos să ducă mai departe cru­cea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădej­dea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei. Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de po­căinţă şi de mulţumire, ca să se învredni­cească să audă glasul Tău cel sfânt: «Iertate îţi sunt păcatele!». Amin!”

Rugăciune de vindecare miraculoasă către Fecioara Maria

Rugăciunile de vindecare miraculoasă au efect atunci când credința și încrederea noastră în puterea Lui Dumnezeu sunt foarte puternice.

Rugăciunea de vindecare miraculoasă către Fecioara Maria, a cărei forță tămăduitoare este nemăsurată, trebuie rostită în fața icoanei făcătoare de minuni, în urma unui post negru și în deplină liniște, astfel încât mintea noastră să nu poată fi perturbată de evenimentele din jur.

„Preasfântă, Preacurată și Preaminunată Fecioară și Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm, ascultă rugăciunea nevrednicilor robilor (numele) și vindeca-ne pe noi, pe cei din familiile noastre și pe toți suferinzii din lumea asta bolnavă, de bolile grele, de bolile știute și neștiute de noi. Fie ca toți creștinii să Te preamărească și să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt și ceresc. Îți mulțumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tau, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu ești scara la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre și ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptățite. Amin!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *