Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciune de dimineață scurtă – Cum să îți începi ziua plin de speranță

Rugăciune de dimineață scurtă – Cum să îți începi ziua plin de speranță

03 feb. 2022, 12:03,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Această rugăciune de dimineață, scurtă și cu efecte miraculoase, se citește la începutul fiecărei zile. Credincioșii se roagă pentru sănătate, putere de muncă și pentru a trece cu ușurință peste obstacolele zilei. 

Prin rugăciunea de dimineață îl chemăm pe Dumnezeu să ne ajute și să ne călăuzează drumul prin mila și puterea Sa pe parcursul orelor ce urmează.

persoana care se roaga

Aduc milostenie și mântuire prin mărturisirea tuturor păcatelor pentru pace și liniște sufletească, bucurii și izbăvirea din nevoie

Această rugăciune de dimineață scurtă ne ajută să trecem peste orice grijă a zilei 

Prin această rugă către Dumnezeu creștinii îl slăvesc, laudă și mulțumesc divinității pentru toate cele întâmplate. Aduc milostenie și mântuire prin mărturisirea tuturor păcatelor pentru pace și liniște sufletească, bucurii și izbăvirea din nevoie. 

Rugăciunea de dimineață scurtă mai este recunoscută ca și cea mai puternică rugă a zilei, făcătoare de minuni și deschizătoare de drumuri. Cei care se roagă la începutul zilei primesc alinarea Sfintei Treimi și al Maicii Domnului pentru spor la locul de muncă, liniște și pace acasă și în familie, dar și putere pentru a depăși orice obstacole apărute.  

rugaciune de dimineata scurta

Prin slava pe care o aducem lui Dumnezeu, Sfinților și Apostolilor, cei ce se roagă cu răbdare și încredere, primesc minunile divinității și se bucură de spor și ajutor în toate nevoile

„Mă închin Ție, Dumnezeule mult-milostive, și Ție îți încredințez sufletul și trupul meu, simțurile și vorbele mele, cugetele și gândurile mele, faptele mele și toate mișcările trupului și ale sufletului meu; intrările și ieșirile mele, credința și viețuirea mea, și Te rog: Tu mă binecuvântează, Tu mă miluiește, și de orice rău lumesc, diavolesc și trupesc mă izbăvește. Curăță mulțumea fărădelegilor mele, îndreptează viața mea cea rea și ticăloasă, ferește-mă de căderile în păcat ce vor să vină, ca niciodată să nu mânii iubirea Ta de oameni. Și-mi dă cu pace, și fără de păcat să petrec ziua aceasta, întru slava Ta, și spre mântuirea sufletului meu, amin.”

Obiceiurile pe care orice creștin trebuie să le urmeze 

O altă rugăciune către divinitate, ce trebuie rostită de dimineață, este una dintre cele mai cunoscute și mai rostite rugi prin care credincioșii cer mântuirea sufletului și izbăvirea din toate nevoile. 

rugaciune de dimineata scurta

Cei care se roagă la începutul zilei primesc alinarea Sfintei Treimi și al Maicii Domnului pentru spor la locul de muncă, liniște și pace acasă și în familie, dar și putere pentru a depăși orice obstacole apărute

„În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, Care pretutindenea ești și toate plinești, Vistieria bunătăților și de-viață-dătătorule, vino și Te sălășluiește întru noi, și ne curățește pe noi de toată întinăciunea și mântuiește, Bunule, sufletele noastre. Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare, Sfinte fără de moarte, miluiește-ne pe noi. De 3 ori. Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. Și acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Credincioșii se roagă pentru sănătate, fericire și bucurie, găsirea sufletului pereche, izbăvirea din boli și suferințe grele și adresează sfinților cererile de ajutor. Prin slava pe care o aducem lui Dumnezeu, Sfinților și Apostolilor, cei ce se roagă cu răbdare și încredere, primesc minunile divinității și se bucură de spor și ajutor în toate nevoile. 

Rugăciunile se pot rosti în orice moment al zilei, iar credincioșii cer izbăvirea din necaz și putere pentru a trece peste toate greutățile, bolile și suferințe. Cea mai puternică rugă cu care se începe ziua este rugăciunea de dimineață scurtă care ne oferă încredere și siguranță pentru clipe grele ce pot să apară pe parcursul zilei.

rugaciune de dimineata scurta

Prin rugăciunea de dimineață îl chemăm pe Dumnezeu să ne ajute și să ne călăuzează drumul prin mila și puterea Sa pe parcursul orelor ce urmează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *