Prima pagină » Stiri si curiozitati » Rugăciune de călătorie pentru copii. Cum să te rogi pentru a fi ferit de rele la drum

Rugăciune de călătorie pentru copii. Cum să te rogi pentru a fi ferit de rele la drum

07 iul. 2022, 11:22,
în Stiri si curiozitati

Înainte de a pleca la drum este bine să rostim o rugăciune de călătorie pentru copii. Fie că aceștia pleacă singuri sau împreună cu cineva, rostirea unei rugi tămăduitoare și făcătoare de minuni îl ajută pe cel aflat departe de casă să fie ocrotit de necazuri și ispite. Iată cum să te rogi pentru a fi ferit de rele la drum.

Cea mai puternică rugăciune de călătorie pentru copii

Pentru a fi feriți de toate cele rele atunci când sunt plecați la drum, părinții rostesc o rugăciune de călătorie pentru copiii lor. Această rugă este făcătoare de minuni și de grabnic ajutor atunci când cei dragi nouă sunt plecați de acasă într-o drumeție sau vacanță.

Rugăciunea de călătorie pentru copii îi ferește de necazuri și ispite pe cei aflați departe de părinți și de casă, fiind ocrotiți de toate forțele cerești.

,,Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce eşti Calea, Adevărul şi Viaţa, şi ai călătorit împreună cu cei doi ucenici care mergeau la Emaus, Însuţi, Stăpâne, călătoreşte şi cu copilul acesta, binecuvântând călătoria sa. Trimite-i înger păzitor ca oarecând lui Tobie, ca să-i fie povăţuitor şi să-l păzească nevătămat de toată întâmplarea cea rea, pentru ca să se întoarcă cu pace, sănătos trupeşte şi sufleteşte. Tu, Cel ce niciodată nu Te desparţi de robii Tăi, nu Te despărţi nici de copilul acesta (numele). Tu, Care ai zis: Eu sunt cu voi până la sfârşitul veacurilor, fii cu acest copil până la ultima lui suflare. Ajută-l să nu cadă în ispita vrăjmaşului şi să se întoarcă din drumul său simţind ajutorul Tău şi cunoscând harul Tău, ca să laude şi să slăvească Numele Tău cel Sfânt. Amin!”

De grabnic ajutor la vreme de necaz și suferință este și rugăciunea mamei pentru copii. Aceasta îi ferește de rele pe cei mici, fiind una dintre cele mai puternice rugăciuni. Pentru a avea parte de liniște în familie și ajutor divin putem rosti cât mai des cu putință o rugăciune pentru sporul casei.

Ce rugăciuni să rostești atunci când ești plecat de acasă

Pentru a fi feriți de obstacole și necazuri atunci când plecăm într-o călătorie este bine să rostim câteva rugăciuni puternice și pentru ajutor imediat.

„Stăpâne Doamne, Care eşti calea cea adevărată; Cel care ai călătorit împreună cu robul Tău Iosif, călătoreşte, Stăpâne, şi cu robul Tău (se rostește numele). Izbăveşte‑l pe dânsul de tâlhari şi de toată bântuiala vrăjmaşului ucigaş de oameni; păzeşte‑i viaţa nevătămată şi fereşte sufletul lui curat de toată întinăciunea; fă cu spor călătoria lui şi umbletele lui le îndreptează şi arată‑l sănătos şi vesel în cele ce doreşte. Aşa ne rugăm Ţie, Împărate atotputernice, Care nu ţii minte răul, auzi‑mă pe mine smeritul pentru bunătatea Ta şi treci cu vederea toate greşealele robului Tău (numele); cu harul Tău îmbogăţeşte‑l, şi‑l arată pe dânsul plin de bunătăţile Tale cele cereşti şi pământeşti. Că a Ta este împărăţia şi puterea şi slava, a Tatălui şi a Fiului şi a Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor.”

Înainte de a pleca într-un loc, fie într-o călătorie, fie la muncă sau într-o vacanță, este bine să rostim o rugăciune pentru a fi vegheați la drum și protejați de toate relele lumești. Astfel, călătoria va fi liniștită și lipsită de primejdii.

Rugăciunea de călătorie pentru copii se rostește pentru ca aceștia să fie feriți de necazuri și probleme la drum. Această rugă făcătoare de minuni este de grabnic ajutor pentru cel care se află departe de casă și se rostește ori de câte ori trebuie să plecăm într-o călătorie sau atunci când cineva drag merge într-o drumeție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024