Prima pagină » Local » Rudele îl caută disperate, dar parcă a intrat în pământ! Ieșeanul Dumitru Apostol a dispărut de câțiva ani și nu e de găsit!

Rudele îl caută disperate, dar parcă a intrat în pământ! Ieșeanul Dumitru Apostol a dispărut de câțiva ani și nu e de găsit!

11 iul. 2022, 02:05, 2 ,
Violina GORCINSCHI în Local

Rudele îl caută pe un bărbat din Iași, în vârstă de 54 de ani. Dumitru Apostol a dispărut de câțiva ani și nu s-a mai auzit nimic despre el. Fratele său, Vasile Apostol, a pierdut legătura cu bărbatul, nereușind să dea de el nici la telefon, nici prin prieteni sau alte rude. Bărbatul locuia, în trecut, la Târgu Frumos și lucra la Iași ca electrician.

Dumitru Apostol a dispărut din viața familiei sale, în urmă cu mult timp, și nu a mai dat niciun semn de atunci. Fratele său, Vasile Apostol, și fosta sa soție, Doina Roman, au depus eforturi să îl găsească, întrebând pe la rudele și prietenii din Iași și cerând informații la primărie. Fosta soție a bărbatului a descoperit că, deși îi expirase buletinul de ceva timp, ieșeanul nu s-a prezentat ca să și-l reînnoiască. Singurul lucru care a rămas de la el este o poză veche de mai bine de 30 de ani.

orasul Targu Frumos

Ultimul domiciliu al bărbatului era la Târgu Frumos

Dumitru Apostol a dispărut. Fosta soție oferă detalii despre el

mai multe buletine

Deși I-ar fi expirat buletinul, Dumitru Apostol nu s-a prezentat ca să și-l schimbe

Doina Roman, nereușind să afle nimic despre fostul ei soț, a decis să pună anunțuri pe rețelele de socializare, în speranța că va reuși să dea de el. Femeia nu l-a mai văzut de 15 ani, însă aceasta ar fi primit acasă o amendă pe numele lui, în zona Bularga, din Iași.

„Unicul său frate nu e foarte bine, are probleme cu inima și îl caută. Poate o să reușesc să îl găsesc, măcar să se mai vadă o dată. Eu sunt din Târgu Frumos, fratele lui locuiește la Buzău. A reușit cumnata să mă găsească pe Facebook. Nu vreau ca lumea să creadă că l-am căutat eu, vreau să îl ajut pe fratele lui. Suntem despărțiți de 20 de ani, nu mai știu cum arată acum. Avem o fată împreună care locuiește în străinătate. S-a născut la Șipote și toată lumea îl cunoaște ca «Tuță». Lucra ca electrician în Iași. Împlinește 54 de ani pe 21 iulie”, îl descrie fosta soție pe bărbat.

Femeia spune că, după un timp, familia a început să își facă griji, așa că a decis să îl caute, însă fără prea mult succes.

„Ultima dată l-am văzut acum 15 ani. Nimeni nu știe nimic de el. Am căutat la primărie, prin persoane cunoscute, prieteni comuni, rude… Unicul indiciu este o amendă, de acum 4-5 ani, pe care ar fi primit-o în zona Bularga, din Iași. Cunosc o persoană la primărie care a încercat să mă ajute, dar nu a reușit să îmi dea prea multe informații. Nu are cartea de identitate schimbată și are același domiciliu, la Târgu Frumos, unde am locuit împreună. Are buletinul expirat, dar nu și l-a schimbat. Am mulți prieteni care trăiesc în Iași și nu l-au văzut niciodată. E ceva ieșit din comun. Poate l-a omorât cineva și nu s-a aflat, chiar nu știu ce să zic”, povestește Doina Roman.

Primaria Municipiului Iasi

Fosta soție a întrebat și la primărie despre Dumitru Apostol, dar angajații nu au reușit să afle prea multe informații

La ceva timp după ce au vândut casa părinților, frații Apostol nu au mai ținut legătura

o persoana cu mai multe plicuri in mana

Oana Roman a primit o amendă pe numele bărbatului acum 4-5 ani

Fosta soție a ieșeanului susține că Dumitru Apostol nu a mai comunicat nici cu fratele său, Vasile Apostol.

„Ei aveau casa bătrânească la Hălceni. Au mai avut doi frați care s-au spânzurat. Fratele de la Buzău a vândut casa și a împărțit banii cu Dumitru și nepoții, iar pe mama lor au luat-o la Buzău, după aceea. Nici la înmormântarea mamei lui nu a fost. De când au vândut casa, ei nu s-au mai văzut”, adaugă ieșeanca.

Vasile Apostol, fratele său, spune că l-a văzut ultima dată acum 6-7 ani, iar de atunci nu l-a mai vizitat la Buzău și nici nu i-a mai răspuns la telefon.

„Am pierdut legătura cu el. Eu locuiesc la Buzău, el stătea la Târgu Frumos. Ultima dată l-am văzut prin 2015-2016. Noi am plecat acum mulți ani din Iași, am luat-o pe mama și ne-am mutat la Buzău. El știe unde stau, dar nu a mai venit. Atunci când am încercat să îl sun, nu a mai răspuns la telefon. Atunci știu că era într-o relație cu cineva. La poliție nu am căutat, am așteptat, speram să revină. Arăta bine când l-am văzut ultima dată. Era subțirel, avea cam 1,67 m, ochi căprui. Am încercat să contactăm rudele și prietenii de la Iași, dar nu au reușit să îl găsească. Vreau să iau legătura cu el. E fratele meu, vreau să știu dacă e bine. Nu e un om dificil sau agresiv, nu ar fi intrat în conflicte sau să creeze probleme”, relatează Vasile Apostol.

Dumitru Apostol a dispărut și este căutat în disperare de rude și prieteni, dar aceștia nu mai au nicio informație despre el.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *