Prima pagină » Cancan » Ruby, poze nud pe rețelele de socializare. ,,Îmi place să mă folosesc de feminitatea mea…”

Ruby, poze nud pe rețelele de socializare. ,,Îmi place să mă folosesc de feminitatea mea…”

17 feb. 2022, 13:26,
în Cancan

Frumoasa artistă Ruby și-a surprins fanii cu poze nud pe rețelele de socializare. Cântăreața este posesoarea unui corp de invidiat și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. Recent, aceasta s-a fotografiat în ipostaze sexy, spre încântarea admiratorilor din mediul online. Vedeta se pregătește să participe la un celebru show de televiziune care va începe în curând.

Ruby a făcut furori cu poze nud pe rețelele de socializare

Ruby este una dintre cele mai frumoase artiste din România. Energica vedetă atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, iar aparițiile sexy sunt de fiecare dată remarcate. Dincolo de succesul în muzică, îndrăgita cântăreață are o biografie impresionantă și o poveste de viață uluitoare.

Ruby a provocat nu de puține ori controverse în spațiul public, iar fotografiile în ipostaze nud și pictorialele incendiare i-au adus și mai multă celebritate. Bruneta a pus pe jar inimile bărbaților cu pozele sexy și ținutele provocatoare. Mai mult, aceasta și-a uimit fanii și cu fotografii în care apare nemachiată.

Recent, aceasta a postat câteva fotografii în care apare goală în așternuturi, spre încântarea publicului masculin. Cu toate acestea, nu au lipsit și replicile dure din partea unor internauți. Focoasa brunetă își asumă însă fiecare apariție  controversată și nu ține cont de criticile celor din jur.

,,Faptul că-mi place să mă simt bine, frumoasă și sexy mi se pare că nu ar trebui să fie judecat și blamat. Îmi place să mă folosesc de feminitatea mea și să mă bucur de ea și cred că asta ar trebui să facă orice fată tânără.”, a declarat cântăreața.

Ruby a făcut furori și cu pictorialul în revista Playboy. O altă artistă care a acceptat să pozeze goală pentru celebra revistă pentru bărbați este cântăreața Claudia Pătrășcanu. În ipostaze nud a apărut de nenumărate ori și Andreea Tonciu, care a fost adesea criticată pentru aparițiile ei.

Spre deosebire de acestea, tânăra artistă Nicole Cherry, care de curând a devenit mămică, a refuzat cu vehemență să pozeze nud, la fel ca îndrăgita cântăreață Elena Gheorghe. Aceasta nu a acceptat să apară în revista Playboy, afirmând că pictorialele provocatoare nu o reprezintă.

Frumoasa brunetă va participa la o emisiune celebră

Ruby se pregătește de ceva vreme pentru o nouă competiție la care va participa. Bruneta va fi concurenta unui show de televiziune care debuta în curând pe marile ecrane. Frumoasa artistă se află printre concureții emisiunii Dancing on Ice – Vis în Doi, de la Antena 1.

Noua competiție este o adevărată provocare pentru Ruby, dar aceasta este motivată și încrezătoare în forțele proprii.

,,Am mai trecut prin provocări foarte mari, însă asta este una care ne pune tot fizicul la încercare în moduri nebănuite. Mușchii mei sunt în șoc, habar nu au ce se întâmplă! Mă simt ca într-un film de acțiune în care nu credeam niciodată că o să joc, iar acțiunea asta se petrece pe gheață și va avea ca scop îndeplinirea unui vis foarte frumos. Trebuie să mă transform într-o patinatoare excelentă peste noapte, nu este deloc ușor, dar îmi pun toate speranțele că voi reuși.” a precizat aceasta.

Celebra cântăreață se bucură de succes pe plan profesional, iar piesele sale muzicale sunt extrem de îndrăgite de public.

Frumoasa cântăreață Ruby i-a uimit pe admiratori cu poze nud pe rețelele de socializare. Bruneta s-a fotografiat în ipostaze sexy, iar mesajele de apreciere nu au întârziat să apară în mediul online. Artista arată spectaculos și face furori cu silueta fără cusur.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`