Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ruby, nud: Ce a trebuit să facă pentru a ajunge celebră!

Ruby, nud: Ce a trebuit să facă pentru a ajunge celebră!

14 dec. 2021, 10:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Focoasa Ruby șochează de fiecare dată prin aparițiile sale. Ruby nud a fost văzută de toți admiratorii cântăreței, vedeta știind cum să-i pună pe toți bărbații pe jar. De asemenea, bruneta s-a menținut în atenția presei atât prin succesul incredibil din muzică dar și prin alte mijloace.

Ruby este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, însă, vedeta a trecut prin mai multe dificultăți până să-și atingă succesul. Faptul că este o femeie sexy și frumoasă i-a îngreunat și mai mult situația. Vedeta menționând că trăsăturile ei frumoase și silueta de invidiat pe care o are au învățat-o să se aprecieze. Căci, pare de necrezut, dar Ruby a avut momente în care nu era deloc mulțumită de felul în care arată.

selfie in oglinda ruby cu decolteul la vedere

Ruby este una dintre cele mai sexy soliste

Ruby, nud: Focoasa brunetă arată fanilor ce face în dormitor

Imaginile hot din dormitorul vedetei Ruby, în care apare complet dezgolită a făcut furori pe rețelele de socializare. Vedeta nu a ezitat nici o clipă și a arătat fanilor ce face ea în dormitor după ce se „Stinge lumina”, la fel ca în piesa sa celebră. De asemenea, chiar și iubitul vedetei face orice pentru ai intra în grații focoasei brunete.

Ruby este una dintre cele mai sexy soliste, știind foarte bine cum poate să activeze imaginația bărbaților pentru a aduna mii de aprecieri pe paginile sale de socializare. Bruneta sexy a publicat chiar un video în care apărea în timp ce se mângâia pe fund, nud. Vedeta, cu siguranță, știe cum să-și evidențieze de fiecare dată formele apetisante pe rețelele de socializare. De asemenea, frumoasa interpretă a menționat că tot ce a obținut în viață, a obținut-o prin forțele proprii, prin muncă și determinare.

„Iar faptul că-mi place să mă simt bine, frumoasă și sexy mi se pare că nu ar trebui să fie judecat și blamat. Îmi place să mă folosesc de feminitatea mea și să mă bucur de ea și cred că asta ar trebui să facă orice fată tânără”, a menționat artista.

ruby complet goala in asternuturi

Videoclipul în care Ruby apare complet goală în așternuturi a stârnit mii de reacții

Videoclipul în care Ruby apare complet goală în așternuturi a stârnit mii de reacții, astfel demonstrând că bruneta nu ezită să le arate fanilor virtuali ce siluetă de invidiat are. Solista nu doar că își pune decolteul în evidență, dar îndrăznește să uimească pe toți cu pozele ei pe Instagram. Vedeta se pozează așa cum a făcut-o și pentru Playboy, în 2012, complet nud.

ruby in timp ce zambeste

Ruby este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi

Ruby, în Playboy: Cum a reușit să se impună în industria muzicală

Focoasa Ruby, a știut de fiecare dată, de când s-a lansat în industria muzicală, cum să se mențină în lumina reflectoarelor și să atragă privirile fanilor și a admiratorilor. Atât prin piesele foarte populare a interpretei, cât și prin alte mijloace, vedeta s-a făcut remarcată în showbiz. De asemenea, chiar și atunci când vedeta are probleme de sănătate se află în atenția presei.

Una dintre aparițiile care i-a șocat pe internauții săi, au fost pozele din cea mai citită revistă pentru bărbați de la acea vreme, Playboy. Chiar și astăzi pozele din revista dată sunt ușor de accesat, fiind deliciul oricărui fan al lui Ruby.

ruby imbracata in lenjerie intima foarte sexy

Ruby a avut momente în care nu era deloc mulțumită de felul în care arată

Atunci când Ruby a apărut complet goală în acest pictorial, artista avea doar 23 de ani, fiind la începutul carierei sale, având parte de o pantă ascendentă.

Cu siguranță și acum la vârsta de 32 de ani, Ruby este foarte mândră de corpul pe care îl are. Pentru a reuși să se mențină ea are mare grijă să facă sport, tratament și chiar a ținut unele diete. Din moment ce a pozat Ruby nud, cu siguranță are mare încredere în ea și îi place foarte mult de felul în care arată acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *