Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ruby, goală pe Instagram: „În loc de mic dejun…Dulceață!“

Ruby, goală pe Instagram: „În loc de mic dejun…Dulceață!“

30 dec. 2021, 15:57,
în Cancan ultimă oră

Cântăreața Ruby este conștientă de atuurile ei fizice și de farmecul ei irezistibil și nu ezită să pozeze aproape goală, pentru fanii ei de pe rețelele de socializare.

Ruby își etalează mereu formele apetisante celor aproape 1,5 milioane de oameni care o urmăresc pe rețeaua socială și pozează în ipostaze care de care mai fierbinți.

Frumoasa brunetă are un corp perfect și nu ratează nicio ocazie să și-l pună în evidență pozând în rochii scurte sau mulate, în costume de baie, care să lase cât mai mult la vedere din corpul ei perfect.

Ruby imbracata sexy

Recent, Ruby a postat pe pagina ei de Instagram o poză în care apare întinsă pe câteva trepte, îmbrăcată doar într-o bluză de pijama satinată și decoltată. Focoasa brunetă, în vârstă de 32 de ani, le-a urat o dimineață frumoasă prietenilor care o urmăresc în număr mare pe Instagram.

„În loc de mic dejun…Dulceață!“, a scris Ruby la poza postată, aluzie la faptul că ea este, într-adevăr, o dulceață!

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, care i-au transmis:

„Ești într-adevăr o dulceață! Mă bucur enorm de mult că te-am cunoscut aseară! Te pup cu mare drag pe suflețel!“

Ruby imbracata sexy

Ruby, fără lenjerie intimă!

Într-un clip postat recent pe pagina ei de Instagram, Ruby apare într-o rochie mov, extrem de sexy, care lasă să se vadă că frumoasa cântăreață nu poartă nici sutien și nici lenjerie intimă.

Fanii cântăreței au reacționat imediat la postarea extrem de „hot“ postată de focoasa cântăreață, postarea lui Ruby strângând câteva mii de like-uri în doar câteva minute și aprecieri de la mulți dintre cei care o urmăresc.

Într-o altă postare, Ruby a pozat ca în toiul verii deși erau puține grade în termometre. Focoasa brunetă a pozat într-o ținută spectaculoasă. Aceasta apare stând pe un scaun alb, din plastic, ce pare a fi așezat în stradă. Este îmbrăcată, însă, într-o rochie scurtă roz, mulată pe corp, ce-i subliniază trupul perfect. Ținuta cântăreței iese în evidență prin mânecile pe care sunt aplicați fulgi în aceeași culoare.

La această rochie superbă, Ruby a venit cu un machiaj discret, dar și cu un colier de câteva mii de euro.

Ruby continuă să pozeze ca-n mijlocul verii, în ținute care mai de care mai spectaculoase.

În cea mai recentă imagine de pe rețelele sociale, artista apare stând pe un scaun alb, din plastic, ce pare a fi așezat în stradă. Este îmbrăcată, însă, într-o rochie scurtă, mulată pe corp, ce-i subliniază trupul perfect. De asemenea, ținuta iese în evidență prin mânecile pe care sunt aplicați fulgi în aceeași culoare.

Evident, artista și-a completat look-ul cu un machiaj discret, dar și cu un colier.

De unde vine numele de scenă: Ruby

Ana Claudia Grigore, cunoscută cu numele de scenă Ruby, a fost pasionată de muzică de mică, iar unchiul ei i-a spus că va deveni actriță și cântăreață.

Claudia, așa cum îi spun apropiații, și-a ales numele de scenă de la artistul Kaiser Chiefs, cel care interpretează piesa Ruby.

„Am avut norocul să-i văd fix la un concert în perioada aia”, a povestit frumoasa cântăreață.

Ruby imbracata sexy

Apartament de 200.000 de euro

Recent, Ruby și-a achiziționat un apartament de lux, unde stă împreună cu iubitul ei. Focoasa brunetă a plătit nu mai puțin de 200.000 de euro pentru un penthouse întins pe două etaje plus o terasă, în care locuiește alături de iubit, de bunica Gherghina și de animăluțele pe care le consideră familia ei.

Pentru dotarea apartamentului, frumoasa brunetă a spus că a mai cheltuit încă 100.000 de euro, Ruby dorindu-și să aibă inclusiv cadă de jacuzzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *