Prima pagină » Cancan » Ruby, cântăreața cu o biografie impresionantă. Ce probleme de sănătate are frumoasa artistă

Ruby, cântăreața cu o biografie impresionantă. Ce probleme de sănătate are frumoasa artistă

13 ian. 2022, 14:04,
în Cancan

Atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, dar puțini sunt cei care știu că Ruby este cântăreața cu o biografie impresionantă. Vedeta a avut parte de o copilărie plină de provocări și momente dificile, iar trecutul și-a lăsat amprenta asupra personalității acesteia. 

Dincolo de energia debordantă și zâmbetul afișat, Ruby s-a confruntat cu mai multe probleme pe plan personal. În ultima perioadă, cântăreața a trecut prin schimbări fizice surprinzătoare. Iată ce probleme de sănătate are frumoasa artistă.

Ruby, cântăreața de succes cu o biografie surprinzătoare

Ruby este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista se bucură de celebritate, iar proiectele sale muzicale sunt de un real succes. Frumoasa vedetă este extrem de activă și pe rețelele de socializare, iar fotografiile sale au un număr impresionant de urmăritori. 

Dacă pe plan profesional Ruby a avut parte de numeroase realizări, viața privată a acesteia a fost plină de provocări. Artista a vorbit în repetate rânduri despre copilăria grea pe care a avut-o, fiind marcată de lipsa părinților. 

Ruby a fost crescută de o mătușă și de bunica ei de la vârsta de trei ani. Părinții frumoasei cântărețe au plecat din țară, iar la scurt timp au divorțat. 

În cadrul unei emisiuni, mătușa artistei a vorbit despre trecutul și copilăria frumoasei Ruby. 

,,Ea a fost un copil încercat, părinții au plecat în Italia, să muncească. Avea trei ani. Apoi, au fost mai multe probleme, părinții au divorțat. (…)

Părinții lui Ruby veneau în țară o dată pe an și stăteau câte două săptămâni, poate de două ori, cel mult. Uneori, mai mergeam și eu cu ea la ei, în Italia. Dar îi vedea rar. Când plecau, Claudia se ascundea în șifonier, acolo unde ei aveau hainele, și plângea după ei.”, a mărturisit mătușa cântăreței.

Puțini sunt cei care știu că Ruby a plecat la București la vârsta de 14 ani, iar înainte de a debuta pe scena muzicală a lucrat ca redactor al unei reviste.

În prezent, Ruby se bucură de cariera de succes, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc. 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă frumoasa artistă

Ruby arată spectaculos și face furori în mediul online cu fotografii în ipostaze provocatoare. Focoasa brunetă se menține în formă și nu ezită să își etaleze fizicul fără cusur ori de câte ori are ocazia.

Frumoasa artistă a provocat în ultima perioadă controverse pe rețelele de socializare după ce s-a afișat nemachiată. Mai mult, vedeta a recunoscut că a apelat la ajutorul esteticienilor. Ruby a recunoscut că are câteva intervenții, dar regretă prima operație estetică pe care a făcut-o la vârsta de 18 ani.

Ruby a dezvăluit recent că este complexată de greutatea pe care o are. Artista a trecut prin mai multe transformări fizice, iar fanii s-au îngrijorat după ce au observat că aceasta a slăbit într-un timp scurt.

Se pare că focoasa brunetă se confruntă cu probleme de sănătate cauzate de programul haotic și  de alimentația necorespunzătoare. Ruby a precizat că a avut fluctuații de greutate și în loc să pună câteva kilograme, a slăbit foarte mult.

Îndrăgita cântăreață a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în trecut.

,,Am constant fluctuaţii de greutate de un kilogram – două, însă de fiecare dată înainte de filmarea unui clip nou mă stresez foarte tare cu tot ce ţine de organizare, imagine şi realizare, uit să mănânc cu zilele şi e normal să slăbesc.”, declara frumoasa artistă.

Recent, Ruby a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care le-a mărturisit fanilor că este îngrijorată pentru că a slăbit foarte mult. Aceasta și-a liniștit admiratorii, anunțându-i că își dorește să pună câteva kilograme și să își schimbe stilul de viață.

,,Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat! Vreau să mă asigur că văd bine, pentru că am văzut 40 de kg… 41 jumătate. Vreau kilogrameeee!”, a scris artista în mediul online.

O altă vedetă care a trecut prin transformări fizice uluitoare este Feli Donose. Îndrăgita cântăreață a slăbit spectaculos și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene.

Ruby este o cântăreață de succes cu o biografie surprinzătoare. Frumoasa artistă a avut parte de un trecut tumultuos și o copilărie grea, dar a reușit să depășească evenimentele nefaste și să se remarce pe scena muzicală românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`