Prima pagină » Cancan » Ruby a ajuns la spital în scaun cu rotile: „Singură îmi fac probleme”
Ruby a ajuns la spital în scaun cu rotile: „Singură îmi fac probleme”

Ruby a ajuns la spital în scaun cu rotile: „Singură îmi fac probleme”

25 aug. 2020, 12:17,
BZI.ro, în Cancan

Celebra cântăreaţa Ruby a ajuns la spital în scaun cu rotile. Focoasa cântăreaţa a postat pe contul ei, de pe o reţea de socializare, imagini cu in care se afla în scaunul cu rotile. Artistă se număra printre cei mai apreciaţi cântăreţi de la noi din ţară fiind urmărită de peste 1,4 milioane de fani.

Ruby a ajuns la spital în scaun cu rotile

Frumoasa cântăreaţa nu ezita să facă publice imagini din viaţa ei de zi cu zi pe contul ei, unde este urmărită de peste 1,4 milioane de fani. De curând artistă a publicat câteva fotografii din spital, dar nu a dat foarte multe detalii despre ce se întâmplă cu ea.

Ruby a apărut în imagini la fel de veselă ca întotdeauna, semn că fanii nu au motiv să se îngrijoreze.

Ruby a ajuns la spital în scaun cu rotile. Ce imagini a postat

Deşi artistă încerca să pară cât mai veselă, fanii acesteia au început să se îngrijoreze şi să pună tot felul de întrebări despre stare ei de sănătate. Este posibil ca Ruby să fi ajuns pe mâinile medicilor pentru că vrea să-și facă o nouă interenție estetică.

„Stați liniștiți, nu am absolut nicio problemă, decât cele pe care mi le fac singură. Eu mereu când am probleme, am pentru că mă ocup. Le fac, le provoc, sunt problematică, dar apreciez grija voastră. Fiți bine! Și voi, și eu! Singura mea problemă reală acum este că nu am voie să beau suc, pot să beau doar apă”, a spus Ruby pe pagina ei de Instagram.

Ana Claudia Grigore, cunoscuta sub numele de scena Ruby, a publicat și câteva filmulețe în care apare în scaun cu rotile, împinsă de un infirmier pe holurile spitalului. I-a asigurat însă pe fani că se distrează destul de bine.

”Azi merg cu papa mobilul, face cinste papa? Ia uite-mă! Eu pot să merg și pe picioarele mele, dar cică nu am voie! Merg să o văd pe doamna doctor! O să-mi pună oare o perfuzie cu suc? Pa, prieteni! Ne vedem când… mă trezesc!”, a mai spus Ruby.

Motivul pentru care Ruby a fost criticată dur de fani

După radicală schimbarea de look pe care a făcut-o, Ruby a fost criticată dur de fani. Artistă este de nerecunoscut! Ruby a făcut o schimbare radicală de look. Artistă a adoptat o înfăţişare asemănătoare cu cea a celebrei Frida, însă… acest lucru nu a fost pe placul fanilor. Mândră de noul look, Ruby a publicat o fotografie pe contul său de Instagram şi le-a cerut părerea prietenilor virtuali.

„Lăsând la o parte blănita dintre sprâncene, care este presupun, desenată pentru efectul artistic, nu ştiu de ce ţi-ai făcut sprâncenele că de samurai, adică se termină brusc şi în sus. Asta e problema fetelor frumoase, se urâţesc singure. Să nu te superi pe mine, dar începi să semeni cu Margherita de la Clejani”, „Monospranceana?”, „Aoleu …tu ai doar o ‹‹praceana››”, au fost câteva dintre mesajele răutăcioase primite de artista pe pagina sa de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *